AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić je pročitala Viktoriji Mitrović Viki.

Rekla si u pušinoci: "Da nisam obećala Mini, opet bih vratila Marka?". Znaš da ćeš popustiti i ceo dan gledaš šta on radi

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam to obećala Mini, potrudiću se. Svesna sam da je ostalo još malo do kraja, mogu da se nosim sa time. Ne gledam baš šta radi... Marka ne pravim ljubomornim sa Anđelom, naš problem je ispao jer sam se osmehnula Anđelu, a to uopšte nije bilo u smislu flerta. Anđelo je dan pre toga naveo Marka i mene za najveće odrone, pa sam se cinično nasmejala. Rekla sam da više neću piti utorkom. Razmišljam o haosima koje sam napravila, znam da neću imati problema kod kuće, ali mi je malo do deteta. Nije mi prijatno. Da nisam obećala Mini i da nije kraj rijalitija uskoro, sigurno bih poklekla - rekla je Viki.
Da li je je bilo koja kamera u utorak uhvatila razgovor u izolaciji? Jednom mi je ponudila cigaretu, plakala, molila da se pomirimo, džaba šta je obećala Mini, od te sreće nam ništa. Ja sam joj rekao da je bolje za sve da od toga nema ništa. Onda je Martina bila poštar, pitala me je da li hoću u pušionicu sa Viki, ja došao, ispušio cigaretu, opet smo došli na istu priču. Nije bio problem jer se nasmejala Anđelu. Nego je meni mahala prstom da ne sme taj dan ništa da radim sa Anom, a onda ovako džukački, Ja nešto ne mogu, a ona može. Tu se radi o ravnopravnosti. Ja curu ne doživljavam, ona je ta koja moli i grebe - uzvratio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, kad popijem utorkom to je tako. Ja bih prva sa tobom raskinula napolju, ja ne funkcionišem u vezama. Neosporivo je da mi fališ ponekad, ali to je stvar navike. Sve što radiš sada je smešno i bolesno - rekla je Viki.
Ja ću samo da se zahvalim Mini što mi je ispala spasilac - dodao je Marko.
E sad će da mi proradi inat, pa ću da se zainatim. Meni je Marko jedna rupa na putu, uz koju dolaze Ana i Marijana, ja tu rupu hoću da preskačem, neka me ne tera da teram inat. Moje sa Anđelom je bilo iskreno, on je fejk. Namerno peva dok ja prolazim - dodala je Mitrovićka.
Meni Anđelo ne smeta, ja ih ne diram, ne spominjem, očigledno sam im ja bolna tačka. Hoću još ovo da kažem, kad je bio ponedeljak i podela budžeta, kad sam je bacio u bazen, tad mi je došla jedna rečenica u glavu. Mateja je ustao i kratko rekao: "Marko, ja mislim da ti je krajnje vreme da postaneš lažni zet u rijalitiju". To ono na konto što sam ga ja sprdao na početku da je lažni zet - istakao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Viktorija ne mora zbog mene stvari da radi, nego zbog sebe i da razmišlja kako će biti njenom detetu kad krene u školu, ja znam kako je moj Boris prolazio u školi. Nasilje preko Interneta - rekla je Mina.
Sad se setila da misli o detetu - dobacio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.