AKTUELNO

Drama!

U toku je anketa gde zadrugari moraju da iznesu svoje mišljenje: Ko donosi odluku na konto svog mišljenja, a ko donosi odluku na kontu tuđeg mišljenja. Ovonedeljni vođa, Sanja Grujić, dala je reč Stefanu Kariću:

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur se ne obazire na osatle, on drži do sebe. A Mima uvek prenosi kako joj drugi kažu. Ja nikada to nisam video. Upravo je to stiglo, i kada pitaš nekog šta da kažem, i on ti kaže, ti kažeš od reči do reči. Video sam kako si ti prepričala ono što su ti drugi rekli da kažeš - rekao je Karić.
Za mene je Gruja onaj koji nema mišljenje. Uvek prekineš sa Mimom zbog tuđih mišljenja. Rekao si da se nie zaljubila u tebe, i onda se pomiriš sa osobom koja nije zaljubljena u tebe. Osoba koja se ne vodi tuđem mišljenjem je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene trenutno ne zanima čime vi zamišljate - govori Ana Spasojević.
Tuđom glavom razmišlja Mima - rekla je Sandra.
Na osnovu tuđeg mišljenja se vodi Mensur, poremetila ga je Mina. Mislim da ga remeti to što je Mina iznela. Lepi Mića se ne vodi tuđem mišljenje - rekao je Dejan Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Osoba koja se ne vodi tuđem mišljenjem je Mesnur, a ko se ne vodi je Mima - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih naveo sebe da se ne vodim tuđim mišljenje. Ja sam naveo da se niko ne bavi svojim mišljenjem. Nekako plove, kako svi - tako i mi. Neko ko se ne vodi tuđem mišljenjem je Stefan karić. On zna često da kontrira i pokaže svoj stav i ne vodi se mišljenjem većine. Takođe, neko ko se vodi pitanjima gledalaca, jeste Dejan Dragojević - rekao je Mesnur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.