AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević je zadrugarima saopštio da se na trećem mestu ankete "ko racionalno donosi odluke" nalazi Aleksndra Aleks Nikolić, na drugom mestu je Jovana Tomić Matora, a reč je dobila pevačica Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo sada živimo momenat njenih odluka, mislim da je vezano u odnosu sa MC Aleks, ja joj kažem pusti budale, za džabe se svađa... Za stvari koje ja tebi pričam neke treba da me slušaš. Treba nekada da poslušaš neke druge ljude, skoro sam prčala sa Anđelom i ljudi kažu da joj mi nismo prijatelji, kažu da MC Aleks nju koristi, ali njoj je jako loše kada ne pričaju. Ona meni kaže da više neće, trista puta mi to govori, ona nije dobro kada nije sa njom... Matora je jako veliki sitničar - pričala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo na kratko, bila je situacija kada je Miki ušao da spreči MC Aleks i Matoru, Miki je rekao da je branio Nadeždu, onda je Matora rekla može i ona Aleks, ispalo je kao da su u vezi - ubacio se Dejan.
Nije slušala druge, a trebala je. Ona ne sluša generalno, a kamoli za ljubav, nju to košta ali to je sve na njoj ali ona ima svoje mišljenje i uvek se drži njega - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Matora, ovo je jedan do razloga što sam ih poslao na rajsko ostrvo, ja znam kakva su im osećanja, najviše mrzim kod nje kada klima glavom i a znam da ne misli tako. Ima svoju viziju i ne sluša nikoga - pričao je Karić.
Pre jedno osam godina priča mi za jednu ku*vu kako je laptala, ja joj kažem iskoriste te svaki put, a ona sutra dan sa još gorom ku*vom - ubacio se Karić.
Ja ću je podržvati u svemu što radi - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.