AKTUELNO

Rusvaj!

Anđela Đuričić započela je žestoku svađu sa Lepim Mićom, a onda je on doveo i Aleksandru Nikolić, kako bi pokušali da reše sukob.

Ovo je sve zbog Marka Đedovića, imaš problem sa njim. Napao si i Aleksandru zbog Marka i sve to da bi odbranio Dejana Dragojevića. Aleksandra koja ti je prijatlejica tri godine, odstanio si je zbog Dejana. Ti si pod uticajem Dejana udaljio Aleksandru, rekla ti je zašto ne pričate - urlala je Anđela.
Ko je došao za sto? - pitao je Mića.
Povredila te je istinom, jer se nije složila sa tvojim mišljenjem - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da ga podnesem, koliko je odbar, toliko je loš. On ne može da podnese da neko sedne i popruča sa Đedovićem. On bi da se samo sa njim provodi vreme. Šta je sa ovim ljudima? - nastavila je Đuričićeva.
Zbog čega sam se naljutio? Je l' branim Dejana je l' je on favorist? - pitao je Mića.
Ti njega više braniš nego mene, on ti je uvek u pravu, a ja nikad nisam. Ljudi su se upalili kad sam ja rekla - objašnjavala je Aleks.
Ako kažeš da brnaim nekoga jer je on favorist, onda si ti za mene najveće go*no. Oni kažu da si za mene rekla. Ja sam branio vašu vezu, na moju žalost. Uvek sam ti govorio da branite vašu vezu, a uvek branite sebe, jer kad stigne pitanje, vaša veza se prekine. Ljut sam na tebe jer pričaš budalaštine - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam slušala Đedovića ne bih bila u ovoj situaciji, i tebe i njega - rekla je Anđela.
Posvađala si se sa Dalilom, a nisi imala nikakav razlog. Kvarna si kao šuoalj zub, jer si ojačala, a sad si pokazala pravo lice. Ti si lažov - istkaao je Mića.
Tvoj problem je Marko Đedović - urlala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.