AKTUELNO

Presekla!

U toku je emisija Pitanja novinara, Ivana Šopić postavila je pitanje Anđeli Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

da li možeš da nam obećaš da više nikada nećeš pustiti suzu zbog Mateje, imaš prijatelje, Karića, Đedovića Miću, druži se sa njima - glasilo je pitanje.
Ne mogu da obećam, ne mogu da utičem na to. Ako će na neki način a me nešto povredi, šta da radim, ja bih izbegavala da mogu. Nažalost, sad je ta Zadrugovizija, vežbaćemo odvojeno, videćemo se samo na bini, neću više da ga vidim. Ispao je prema meni mnogo loš i odvratak, pa i seljak, sve sam to već rekla - odgovorila je Anđela.
Ovde važiš za najčestitiju devojku - rekla je voditeljka.
Osetila sam iskrenu nameru sa Karićeve strane, jednom mi je i rekao da me gleda kao najnormalniju ovde. Kada pogrešim, oni mi lepo objasne da neke greške ne treba da ponavljam... Za ovo prvo, ne mogu da obećam... Ovaj dečko je meni danas rekao 'zašto me boli ako sam ravnodušna', kako da budem - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti je pošlo za rukom da je tako opustiš da ti ispriča svoju emotivnu ispovest - pitala je Ivana Karića.
Živimo ovde toliko meseci i oseća moju iksrneu nameru. Trudio sam se da budem normalan i da lepo pričam sa njom, drago mi je što sam bio to ja. Složio bih se sa gledaocima da sam joj ja prijatelj, izdvojio bih Miću, mi smo samo usputni... Imam jako lepo mišljenje o njoj, ne bih voleo da ga pokvari... Mislim da je zbog te situacije koja se desila i došla, da joj ovo bude neki filter koji nije imala... - govorio je Karić.
Nekada ne umem da prihvatim kritiku, takva sam. Ja ću do kraja biti onakva kakva jesam. Što se tiče Mateje, morala sam da budem iskrena da kažem da mi se gadi, jer jeste tako. Neću ga više komentarisati, tražim sada svoj mir - govorila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.