AKTUELNO

Muk za crnim stolom!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Dalili Dragojević.

Kada budeš shvatila da ti je jezik najveći neprijatelj, nauči da poštuješ i druge i sebe - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To je istina, nije prvi put da ja čujem tako neke stvari o sebi. Sinoć sam sa Anđelom pričala na tu temu, a najviše za Matoru. Ne i toliko taj jezik, nego bezobzirnost. Shvatila sam da to ne ispunjavam kada je njima potrebno, nego kada osetim. Više puta ne znam da prećutim i ugrizem se za jezik, smatram da ako prećutim da je to guranje pod tepih. Radim na tome, rekla sam da sedimo deset meseci ovde, sređujemo se, oblačimo se, komentarišemo jedni druge. Sebi sam sad dala ova dva meseca da poradim na tome, mislim da čovek može da nauči mnogo toga. Ja sam kroz svoje odnose mogla da naučim mnoge stvari. Nisam neko ko je dopustio da me neko vređa, a da sam konstantno tu. Nikada neću naći razlog zašto sam se vraćala u taj odnos sa Filipom. Kroz taj odnos sam najviše imala taj jezik. Matoru sam napuštala kad sam joj bila potrebna, ne zato što sam želela, nego sam bila sebična, jer sam mislila da je moj problem najveći. Neću da je izgubim, jer je mnogo volim i mnogo mi znači. Nisam mnogima dala pristup, jer imam taj arogantan stav

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ima veze to što si bila jedinica i to što si bila sa muškarcem u čijem si odnosu morala da budeš muško - pitao je Milan.
Ma ne intresuje me, osvrnuću se na ovo drugo. Ne zato što sam jedinica, roditelji su mi se trudili da mi ostvare sve. Ja sam se trudila da doprinesem da neko bude srećan, ali mislim da sam ja uvek davala neki veći ulog. Pečate, ali većinom veće uloge. Što se tiče mene, da možda nije bio neko ko će da me posavetuje na pravi način, jednostavno da pusti da se to dešava, nego da mi kroz priču i razgovore pokaže šta treba da menjam. Meni kad staviš nešto na moranje, ja baš tad ne moram. Anđelo me navodi na pozitivna razmišljanja, tako da su to neke banalne stvari - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga