AKTUELNO

Opa!

U toku je Igra istine, naredno pitanje postavio je Stefan Karić Anđeli Đuričić.

Ja bih dodao, tj. da dopunim pitanje, da mi iskomentarišeš što se tiče Dalile i da li ima emocije Sandra prema Anđelu - pitao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Skočila sam jer mi je bilo žao da gledam Sandru...Ta teorija smatram da nije takva. Ja vidim stvarno neku energiju, kao što je bilo sa Filipom. Ja sam je itekako upoznala. Pre jedno mesec dana, kada se završavao taj moj odnos sa Matejom, Dalila ne zna, da on i ja imamo odličan odnos od kad je on ušao...Ja sam dobila pitanje kao Anđelo ili Fran? Ostala sam u šoku, jer sam ja stvarno provodila više vremena...Dešava se situacija, gde ja smatram, ti si neko ko podržava Mateju i Minu, pokušavaš indirektno da me povrediš, ti namerno kažeš da su u šteku bili Mateja i Mina - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam tebi da mi je žao jer se on (Mateja) oseća odbačeno, jer sam bila privrženija tebi - rekla je Dalila.
Ti konstantno ističeš, a ja nisam Filipa...Reci prijatelju da sedne - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Veruj mi da apsolutno nema ni jedan komentar za Mateju i Minu vid provokacije. Ni na jednu tvoju temu nisam odreagovala. Isto to na radiju nisam čula jer si birala. Ja tebe, posle svega, postavila sam ti pitanje da obrazložiš za svoj poziv. Jako je ružno da tunačiš loše stvari koje tebi odgovaraju, na način na koji tebi odgovaraju. Ja nemam ružnu reč za tebe. Mi smo neko ko je delio sve, tako će i ostati. Jesi neko ko me je povredio, a ja tebe nisam ni jednim svojim postupkom. Ne postoji osoba koja može da kaže da sam nešto loše za tebe rekla - rekla je Dalila.
Dalila, vidi. Niti te ogovaram
Meni je došla Anđela pre pet dana, pošto si tako kvarna i pitala me šta da radi sa Anđelom - drao se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona dolazi da pita i za ženska prijateljstva, tako da ti to pada u vodu - ubacio se Car.
On to pokušava već neko vreme - rekla je Anđela.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga