AKTUELNO

Novi problemi!

Filip Car je nastavio da se meša u razgovor Dalile Dragojević i Jovane Tomić Matore o njihovom odnosu, te je čuo informacije o flertovanju Anđela Rankovića i svoje devojke koje mu se nisu dopale. Ljubavni par je ponovo došao u konflikt, jer je Car još jednom izrevoltiran Dalilinim ponašanjem, dok Matora tvrdi da je bila neiskrena prema njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam htela da krenem dalje, želela sam sve novo. On kad se meni približio, ja sam bila gotova - plakala je Dalila.
Znam ljubavi, ali ti si mene gotovo ubedila u sve to - rekla je Matora.
Ja sam uvek govorio kriv sam, vojnički, a ne da zavlačiš - ustao je Car.
Ostavi me na miru, ne deri se više, ne mogu da slušam ovu dernjavu. Ko će da mi kaže da se ne derem? Da, želela sam da se sklonim od tebe, rekla sam! - vikala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Je*em ti, je*em ti i Matoru i sve, ona stalno nešto razrešava, stalno nabija tenziju. Neka kaže da se ogrešila, onako kako jeste. Nije se ona ogrešila o tebe, nego o ceo svet, o svoje ljude, o muža, o mene - vikao je Car.
Nisam ja rekla da ću da se sklonim, ja sam uvek bila tu - dodala je Matora.
Nju boli jer misli da te je povredila - nastavio je.
Ona je samo trebala da bude iskrena i kaže 'ne znam šta mi se dešava'. Poenta je da se već desila emocija, a ona je pričala druga - izjavila je Tomićeva.
Zašto sam ja sve ono radio i sa Sanjom i sa Anom, samo da bih pobegao od svega, da bih je povredio, da bi ugasio - govorio je Car.
Ja nisam želela da se pomirim sa njim - pravdala se Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.