AKTUELNO

Da li je stvarno kraj?

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Naredno pitanje bilo je za Dina Dizdarevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li sada hoćeš da posvađaš Aleks i Dejana? - glasilo je pitanje.
Naravno da ne, ja nikada ružnu reč nisam rekao za nju. Nisam je spomenuo ni napolju, ni ovde, nije mi ni palo napamet da to uradim. Rekla je da sam ja bio drzak prema njoj, a ja nikada sa njom nisam ni pričao van Dejana - govorio je Dino.
Da li postoji neka granica u tvom ponašanju? Ako ona njega pitao gde će, treba da to ostaviš njima... Dejan inače nema osećaj, da ako je u druženju ili u vezi, nekom trećem odbrusi i skloni ga. Ona je rekla da si se ti njoj iskolačio - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se iskolačio - pravdao se Dizdarević.
Iskolačio se, ali na to on ne gleda tako očigledno. Od kako se Dino vratio u Zadrugu, Dejan se promenio prema meni, ali ne interesuje me više - dodala je Aleks.
Ja nju poštujem zbog njega, nikada ružnu reč nisam rekao - nastavio je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno nije tako, u pravu je Dino. Pitala me je gde ću i ja sam joj rekao sa kim idem i ona je izljubomorisala, jer sam rekao da idemo Mateja, Dino i ja... Dino je samo bacio komentar 'pa ko da ćemo da radimo ne znam ni ja šta'... Niti je on nju uvredio, niti je napu*io, niti je vikao, nikada ništa loše nije rekao - ubacio se Dejan.
Nikad je u životu nisam spomenuo sa Dejanom, on je takav da ne razgovara o njoj ni kada imaju probleme... Stvarno ne komuniciramo o njoj - dodao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav si ti to prijatelj Dejanu, ako stalno blatiš Aleks? - glasilo je sledeće pitanje za Dizdarevića.
Nikada nisam, evo pustite snimak. Hajde neka ustane neki zadrugar, neka kaže ako sam je blatio. Nemam ništa protiv, neka kaže neko - govorio je Dino.
Nije Dino ništa rekao, ja sam to rekla. Tvrdim da su njih dvoje bolji kao jedinke, nego ovako. Ja sam ta koja je potegla tu temu - rekla je Mina.
Da li te poštuje Dino? - pitao je Milošević Aleks.
Mislim da on u dubini duše nema lepo mišljenje, ali da to nikada neće priznati... Danas sam razmišljala, više me niko ne zanima. Uopšte me ne zanima ni šta misli Dino, ni šta misli Dejan, ne mogu očima da ih gledam... Poštovala sam ga kao Dejanovog druga, bilo mi ga je žao zbog onoga što mu se desilo, ali više me ne zanima - govorila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.