AKTUELNO

Novi sukobi!

U toku je Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, a voditelj je otkrio i rezultate ankete za najvećeg emotivnog manipulatora, na trećem mestu našle su se dve osobe, Jovana Tomić Matora i Nenad Macanović Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto kako ga ljudi gledaju napolju, kao psihipatu! - viknula je Miljana.
Gledaoci su došli do zaključka da si ti sve izmislila... - naveo je voditelj.
Zato sam ja želela da ona kaže šta smo nas dve pričale, baš da ne bi dolazilo do ovakvih stvari. Ponovo sam ispala psihopata, a nikoga nisam izmanipulisala i ništa nisam radila... Zbog toga što nije imala smelosti da kaže istinu, ispala sam najgora moguća, a ona je ispala folirant. Jedna drugu smo povredile i izdale i zato mislim da ovo nije uspelo. Smatram da jeste bilo više lepih stvari nego ružnih, nismo se tukle, vređale, psovale... - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda se plašila osude javnosti? - pitao je voditelj.
Pričale smo o tome, da može da se desi ovo nakon čestitki. Smatram da me voli ali ne znam koji je razlog zbog koga neće da kaže pred svima sve. Nisam trebala da je pritiskam, ali sam se plašila razilaženja i to sam uradila. Nisam mogla da se osuprem, a sada sam svesna da nema tu sreće. Nije moralo da dođe do ovoga, ali tu smo gde smo. Nije mi teško da podnesem ovu titulu jer razumem zašto je to tako... Neću joj prilaziti, neću razgovarati, praviću se da nije tu - odgovorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Par puta sam rekao da bih je šutnuo u glavu, jer ume da se ponižava. Lepo sam joj rekao da ne ume da se druži. Aleks da joj malo da povoda ona bi se ponovo zaljubila. Tako je kako ja kažem! - rekao je Miki.
Šta je problem, to što sam htela da pričam sa devojkom i raščistim sve? - viknula je Tomićeva.
Žena neće da raščisti sa tobom, šta ti nije jasno?! Ako do sada niste raščistile šta ste imale, nećete nikada! Idi moli za ljubav i za prijateljstvo, molite bednici! Ma*š u pi*ku materinu - uzvratio je Miki.
Ne interesuje me šta misli Miki, šta misle drugi, ja sam samo želela da rešim probleme i da raščistimo sve - urlala je Miki.
Sto puta je došla u situaciju da pi*di, da plače, da urla, pa ti da šansu pa se opet pokoljete - nastavio je Đuričić.
Sada si bezobrazan a ja ništa loše nisam rekla - izjavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si očekivala Jovanu na ovome mestu? - pitao je voditelj.
Nisam iskreno, samo je Dejan taj koji je nju naveo. Verovatno je to isti ugao iz kog i publika gleda. Ja ne mogu zaista da se vraćam unazad i govorim ko je šta rekao... - odgovorila je Aleks.
Evo, ona sada namerno ovo govori da bi potvrdila priču da sam psihopata i da sam te izmanipulisala? Da li sam ja tebe lagala? - vikala je Matora.
Nisam ja to rekla nikada, neću da produbljujem temu. Ne mogu da se složim oko svih stvari sa njom. Ona nije normalna, ne interesuje me ovo - dodala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Za tvoje dobro neću da ti pružim ruku veruj mi - rekla je Aleks.
Ja ispadam psihopata, ma ne moraš da mi pružiš ruku, ne zanima me ništa... Nemam više šta da pričam sa njom... Mogla je jasno da kaže 'ne mislim da je ona za mene psihopata' a ne govori ovako i sve podržava... Da li si svesna da smo jedna drugoj napravile sve ovo? - vikala je Matora.
Sigurna si da se do kraja neće promeniti tvoj odnos sa Matorom? Sa kim najviše pričaš o njoj? - pitao je Milan.
Neće se promeniti ništa, sa Nevenom pričam jedino - odgovorila je MC Aleks.
Mislim da nju ne gleda na taj način, a u onom trenutku kad smo postale nerazdvojne sam postala sigurna. Nikada joj nije dala potvrdu da želi da bude sa njom, ali je rekla da želi da pokuša možda nešto i to je rekla za crnim stolom pred svima - navela je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.