AKTUELNO

Evo šta mu je poručila!

Anđelo Ranković i MC Aleks su seli da porazgovaraju ispod trema, a njega je zanimalo kako se ona nosi sa pritiskom u rijalitiju. Najviše ga je zanimala priča o tome da njena porodica ne podržava odnos sa Matorom, kako Ranković nailazi na slične komentare zbog odnosa sa Dalilom Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i majka smo se dogovorile da nema oglašavanja, nema intervjua. E onda kad je rečeno za tužbu, pa (šifre), pa (šifre), e onda kad je... Onda sam skapirala i od nemoći rekla sve... Tako da, kod mene je sigurno bilo gore. Videla sam da treba da se osvestim, vratim korak unazad i da stopiram. Ali ne da ja nju nap*šavam. Ovde će svi da se hvataju za sve, a i ona. Najbolje kad je hladna glava, sesti napolju, pričati, ruka ruci ili ne... Smatram da je kod mene bilo pakleno, jer ja imam i sestrice koje idu u školu i ovo i ono. Kod tebe ne misli da je tako. Smatram da se bez razloga sekiraš. Ali možda ako nastaviš, moglo bi da bude - rekla je MC Aleks.
Zato sam te i pitao, čak i da je bilo tako, to je bilo tako, nije bilo mesecima - dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da ti kažem, nisi ništa napravio specijalno, da treba da padaš u depresiju, da se povlačiš... Najlakše je povući se... Ali sa druge strane, dva meseca je do kraja. Ti bi za mene bio budala do kraja kad bi se povukao - nastavila je ona.
Meni je krivo da nekome bude loše zbog mene. Bude mi krivo da se bilo ko loše oseća zbog mene zbog bilo čega... - govorio je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Žene vole kad im podižeš ego, kad im radiš na samopouzdanju, kad pružaš pažnju... Ali kad vidim kako se neke žene ponašaju, ja sam prva na ženskoj strai. Ne znam, ne bih da utičem, ali moje viđenje - govorila je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.