AKTUELNO

Opšti haos u Beloj kući!

U toku je emisija "Gledanje snimaka".  Rasprava Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića se nastavila, a voditeljka Ivana Šopić imala je pitanje za njega.

Dejane, da li je tvoje lupanje bilo pozorište za gledaoce? - pitala je Ivana Šopić.
Jeste, može biti. Ja sam se odvajao, drugim delom sam se vraćao, dok se nisam sam povezao - rekao je on,
Limune mi je postavljao, na majicu u kojoj sam išla na vantelesnu oplodnju. Meni je to bila najtraumatičnije - dodala je Dalila.
Pitala me je o čemu razmišljaš, nešto nisi srećan? Ja sam bio srećam, ali mi je milion stvari prolazilo kroz glavu, Ozbiljna stvar koja se dešava sa ovakvom osobom - nastavio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj čovek je klanjao i 24 sata molio Bogu da to bude ispravno. On se sprda sad sa tim, fuj - rekla je Dragoje
Ja nisam mogao da shvatim, ali pokušavao sam da razumem. Kad sam sebi dao snagu - dodao je Dejan.
Živi bila pa videli kad Aleksandra ispriča mnoge stvari. Aleksandra, pazi koliko ćeš biti iskrena prema ovom čoveku i koje ćeš stvari da pričaš, jer on tebi neće ništa da priča o sebi. Ja sam bila otvorena, a evo kako sad prolazim. Laže, dodaje i nadodaje i laže da nije bio srećan. Znaš koliko je patio i štedeo me uvreda, pa me nakon svega prihvatio da bude sa mnom posle Filipa. Brat mu je rekao da je pao - poručila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Pustio sam da se dešavaju neke stvari, nisam davao sebi da se petljam. Stvar koja je bila jedna strana mi je govorila da naš odnos nije ispravan, a sa druge strane... Sam sebi sam napravio sliku, koja mi je dala da izađem iz svega - nastavio je Dragojević.
Rekao si da na klupi posle vantelesne oplodnje nisi srećan - dodala je Dalila.
Da, zbog rasprava koje smo imali. Kakve rasprave su bile u stanu, kakve šizofrenije je imala i imala je non stop na*rkana. Nisu uticali hormoni, imala si ti tad druge probleme - nastavio je Dejan.
Sram te bilo koliko nisko udaraš. Nije čudno što mi se u trećoj sezoni okretao želudac kad ustaneš da nominuješ. Ti si jedno dno dna. Mislila sam kao i moja porodica da si savršenstvo bez mana. Za tri dana si pokazao da si sa mnom živela lažno i da si sve planirao - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Planirao da me prevariš? O ljubavi neću da pričam, ta ljubav je prošla. Bila su priče o prevari, koje su se sad ispostavile - istakao je on.
Ti o njoj nemaš dobro mišljenje. Koliko puta je raskinuo sa njom do sada? Ona je njemu prilazila. Devojka kaže da mu ona stalno prilazi - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.