AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević postavljao je pitanja Aleksandri Nikolić.

Red je da kažeš Husi Mujiću šta imaš - rekao je Darko Tanasijević.
Ja tog čoveka nisam spomenula. Kad je stigao poklon za Bajaram, rekla sam da znam da imam lepo mišljenje. Nisam mu rkela da on to baci, niti bilo šta radi. Ako čovek priča o mojoj prošlosti, ja sam stala iza toga. Nije ispravan način, ali sam pomagala bolesnoj majci. Ne bih sebe pravdala. Ne stidim se ničega. Ne može da opere grehe njegove ćerke preko mene. Ja nemam nikakve veze, niti se mešam u njihove rasprave. Glupo je što je on umešao mene. Rekla bih mojoj majci da ostane gospođa - pričala je Aleks.
Zbog čega ti smeta što je spomenuo prošlost, kad znaš da nije bila svetla. Imaš repove koji te prate - dodao je Darko Tanasijević.
Ako se oglašava, neka se oglašava u vezi Dalile i Dejana i porodičnih stvari. Ne treba da komentariše mene i moju prošlost. Nije meni mesto da on mene komentariše. Svako je razumeo šta je hteo da kaže. Ja sam ušla kasnije i činilo mi se da je čovek gospodin. Delovao mi je kao vernik, koji nikad ne bi pričao takve stvari o meni. To mi je jako ružno - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš da ti od Dalile nisi bolja i da nema Dejanu razlog da skida kapu? - pitao je Darko Tanasijević.
Svakom je svoje dete najbolje - dodala je Aleks.
Ako ima loše mišljenje o tebi i ako kaže da nisi bolja od Dalile, to znači da je ukanalio i Dalilu - istakao je Dejan.
Nemoj ti da razmišljaš. Aleksandra ja se tebi izvinjavam, mislim da je to bilo da se odgovori žutom. Pošto se bivši muž bavi prošlošću, pa mu je skrenta pažnja i da pogleda ko sedi pored njega. On o braku nema šta da kaže. Neka kaže za brak i šta ima za nas dvoje - ubacila se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mladen Vuletić, kontakt sa Kenanom, momak iz Bjeljine. Imam pravo da sumnjam na svko dopisivanje i komentarisanje. Rekao sam osobe sa kojima je bila i tokom šta je radila. Ja znam šta je meni Gastoz rekao, tad smo bili u braku - govorio je Dejan.
Najgora, a šta si ti? Biram da u moru svetica budem najgora. Od večeras bez problema. Nastaviću učešće kako sam išla i do sad. Ispraviću greške koje sma imala i od čega je napravljen karambol. Vidim kako stvari stoje, ne može mi ništa Dejan Dragojević. Neka se trudi, ja sam tu da stojim čvrsto - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva god bila moja prošlost, da sam bila najgora na svetu, smatram da nikome nisam naudila i navela ga da plače i kuka. Nikog nisam tukla - govorila je Aleksandra.
Ja jesam tvog sadašnjeg dečka i ne kajem se ni za jednu njegovu prolivenu suzu. Ovakav ološ, neka ih proliva i dalje, tek će da ih proliva. Nisu pretnje, nego tvoj život u*rani - dodala je Dragojevićka.
Kakva god da sam, nije mu loše pored mene. On je pored mene oživeo - pričala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

On oživeo, a ti počela da veneš - dodao je Darko Tanasijević.
Sa mnom se čudne stvari dešavaju, legnem u krevet i krenem da plačem iz čista mira, hvate me gušenje. Ja nisam te probleme imala. Čudne stvari se dešavaju, a ja povezujem šta i kako. Svi ćemo da izađemo, pa ćemo da vidio ko je ko - nastavila je Nikolićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.