AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem. Milan je reč dao Marku Đedoviću, pa ondmah zatim je ustao i Dejan Dragojević koji je ustao da dopuni Markovo izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad pomisliš, došao si ovde oženjen sa nekom ženom a sada je to neka druga žena - rekao je Đedović.
Nemam osećaj. Smejao sam se sam sebi. Šta da radimo, tu smo, gde smo . Isplakao, izudarao, teraj, šta me briga, desilo se. Ja razumem kada me Aleksandra pitala, nije mi trip - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

U vašoj igri istine, u jednom momentu si rekao da je voliš mnogo ali ako nešto kažeš, neće biti dobro, ona je rekla da razume sve. Ti si pitao u šta se zaljubio, on je rekao da će biti kontradiktoran ako kaže - rekao je Milan.
Ona je mene pitala, kako da mi se baš ona svidela. Ja sam rekao, zato što u tom trenutku svi prilazili, zbog rijalitija, a ona ne. Onda bi bi bilo da ne igra igru a juče sam joj rekao da je ljubav pedes posto a pedest igra rijalitiju. Igra sa našim odnosom rijaliti. Kada onda krene da se svađa, to je za mene rijaliti. Daj da izdržimo još malo, iscedili smo se kao krpe. Ona je u vezi sa mnom, zato što me voli, ali ima svest o rijalitiju. Nema, sedi i ćuti, odradila si svoje - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je otrčao Dejan, nije joj bilo sve jedno - rekao je Karić.
U tom trenutku mi je palo na pamet ono što je rekao da očekujemo neočekivano na svadbi. Da se nismo pomirili, rekao bih ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: A. S.