AKTUELNO

Ostala u šoku!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Lepom Mići, kako bi prokomentarsaio haos koji se desio zbog pojave Sanje Stanković u zadrugarskom žiriju u sepcijalnoj emisije "Zadrugovizija Karaoke Show".

Sve buduće devojke prijateljice upizanejš sa sovjim prijateljicama i one postaju prijateljice tvojih prijateljica - ubacio se Mića.
Matora sve svoje prijatelje iz rijalitija i deovjke upoznaje sa pravim prijateljima i dešavaju ti se problemi. Ti garantuješ za sve svoje prijatelje - dodao je Car.
Mene je Sanja pokušala da uvuče u priču kad me je nazvala "bivšim prijateljem", ali ja sam samo rekao hvala. Sanja je jako namzana i ona je uradila to zbog čega je došla. Došla je da pokaže kako je ona cenila Matoru u vezi i kako je ona jedina njene prava ljubav, koju je ona poštovala - nastavio je Lepi Mića.
Meni je bila čudna rekacija i prema meni i prema Anđelu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je dobila sve što je htela. Ona je za mene inzenađenje, jer prošle godine je ovde izgledalo neinteligentno. Šta ona misli i šta je istina, ja nemam pojma - istakao je Mića.
Deo kad je rekla za Anđelove drugare, šokirala sam se. Ja ono što znam, ne znam da ona poznaje njegove drugare, koji bi pričali u njegovo ime. Možda je otišla u kafanu, pa joj je neko rekao. Meni je prvo bilo čudno, pa neprijarno, pa sam se dotkale situacije sa Aleks, pa sam zato tako odreagovala - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.