AKTUELNO

Otvorila dušu!

Nakon pauze za reklame, reč od voditelja Milana Miloševića je dobila Jovana Tomić Matora, koja se osvrnula na svoje uspomene.

Ništa, Miki mi kaže da ne plačem, osećajna sam, naročito kad je u pitanju Dunja. Ja se ne stidim da pustim suzu. Dunja je naša radost, naša sreća, najradosniji dan mi je bio kad sam saznala da je snajka trudna. Nemam svoje dete, jedva čekam da postanem majka. Pozdravljam kući svoje, uskoro će sve da se završi - rekla je Matora, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako su iskopali sliku sa onom crnom devojkom, to se malo krilo. Ona je udata, koliko ja znam. Imala sam ozbiljnu peripetiju, bila sam u vezi sa njom pre nego što sam ušla u vezu sa Sanjom, Gastoz i Naida su me upoznali sa njom. Što se Sanje tiče, lepe uspomene, ima i onih ružnih. Drago mi je što je pušten i razgovor kod Drveta, kad sam priznala da sam zaljubljena u Aleks. Mislim da je od moje izdaje sve krenulo. Ovaj odnos me je baš dokrajčio - rekla je Matora, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Pokušala sam da ispoštujem sve živo vezano za intimu, ali sam osetila njenu ljubav. Vređa me što pokušava na svaki mogući način da se ogradi od prijateljstva. Ja znam njen život do detalja, mogu da ti opišem kako izgleda kuća njene bake i deke. Toliko smo se povezali, da to nije prijateljski - istakla je Matora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.