AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Nakon reklama, nastavljena je emisija "Pitanja gledalaca", Milica Veselinović naknadno je priokomentarisala uspomene Mensura Ajdarpašića, što je njega izbacilo iz takta.

Što se tiče naših uspomena, jako su lepe . Od naših silnih svađa, nismo mogli ni da se prisetimo lepih momenata. Prelep ljubavni klip, sviđaju mi se uspomene sa sestrom, bratom. Neke njegove slike iz mlađih dana. Klip sa Minom je nešto što je bilo pre dve godine. Krivo mi je što moram da gledam teću osobu u našem ljubavnom klipu. Lepše stvari su u njegovim uspomenama - rekla je Milica.
Ja sam te ovde stvorio i napravio! Ja sam te ovde sa čuvao, ja sam te uzdizao! Smeće malo! Tokom celog rijalitija osporavaš moju ljubav! Nemoj da ti zabranim da ne možeš iz kuće da izađeš. Jadna Milica - prokomentarisao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepe uspomene, kao i sve druge. Uspomene ko uspomene - kratko je prokomentarisala Mina.
Mislim da je najveći revolt u njemu izazvalo što su puštreni momenti našeg muvanja. Miličini i njegovi momenti su lepi, kao njegovi i Minini. Sve je prelepo sklopljeno. Razumem da je izrevoltiran zbog naših momenata, ali ne znam čemu toliki bes. To su sve naši postupci, naša dela - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Detaljnije u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. Z.