AKTUELNO

Iskrena do srži!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević, a naredne "Uspomene zadrugara" na koje je publika imala reakciju, a koje su bile sledeća tema, jesu uspomene Viktorije Mitrović.

Sedam dana je prošlo od abortusa, kako se osećaš - pitao je Milan.
Nekako mi se dan svodi na to da ustanem i lakše mi je kada sam tu sa ljudima. Pričam sa Zolom nevezano za rijaliiti, juče plakala Rešićki na krevetu. Forsiram da stojim čvrsto...Puno se forsiram i dosta mi to crpi energiju - počela je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju svega, tebi se desi abortus - rekao je Milan.
Iskreno, nemam ja sad neki konkretan problem. Izgovorene reči, s*ks na TV-u, sva ta negativa, a to je bio znak da nisam ja za to. Uvek se svodilo na to da sam ja prilazila. Sumiram tako utiske, ne plašim se reakcije porodice...Smatram da na početku, kako sam bila pozitivna, nisam očekivala da će mi biti tako. Zaboravila sam na kamere i na prostor. U trenutku sam shvatila da me mnogi gledaju sa sažaljenjem i onda sam krenula da se izdignem - istakla je Viki.
Ušla si ovde u rijaliti koji svima daje šansu da napreduje u životu i to si imala do trenutka dok nisi rekla da to ne želiš - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije da ne želim. Ja sam mogla kroz sprdnju i vrednoću da se zezam, tako sam smatrala. Ja nisam mogla da se borim tako, a nisam mogla ni da se izdignem. Posle svega što mi je Marko priredio, gledam da se ukanalim, pa da se ne priča...Porazio me je klip na kraju sa Mirom, iskreno, setila sam se tog perioda kad sam bila svoja. Naravno da mi nedostaje Mira - rekla je Mitrovićka.
Je l' si sigurna da si hladna - pitao je Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako on posle pet godina braka, da posle tri meseca plakanja, da se prebaci na taj neki razum, smatram da ja posle katastrofalnog odnosa, mogu da pređem preko toga. Za mene je Osmakčić neko ko izađe svake nedelje...Smatram da mi se sve desilo zbog mene, kad ja nisam žalila dete kod kuće, nema potrebe da me neko žali...Sa mnom rat neće dobiti, da sam htela rat, ja bih ostavila dete i vodila rat napolju - rekla je Viki.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga