AKTUELNO

Izneo svoj stav!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njeni večerašnji gosti su Miki Đuričić i Nikola Grujić Gruja. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, ja sam Mikijev administratorka Mikijeve stranice na Instagramu. Pozdravila bih sve goste u studiju, imam samo jednu kritku na Mikijev račun. Nabacila sam sedam, osam kilograma zbog mangulice - rekla je gledateljka.
To je specijalno meso, ono ima poseban holesterol, ali je to meso mnogo ukusnije - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čeka podržavate Mikija - upitala je Ivana.
On je čovek iz naroda, normalan čovek. prihvata kritiku, on razmišlja o tome kada mu neko udeli neku kritiku. Ne glumata, on je onakav kakvim se predstavlja - rekla je gledateljka.
To me je koštalo. Ja sam se često poredio sa likovima iz knjiga i filmova, koji su propali. Kada sam bio mlađi, tada sam se prolalazio u filmskim likovima. Danas su ljudima uzori Gruja i Mima. Gruja je neki iznobud, ali nije zao. Podseća me malo na Gustava iz crtanog filma - kazao je Mii.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da pitam Mikija da li zna žašto ljudi vole da ga gledaju, najgledaniji su klipovi kada je krotio konje - rekla kje gledateljka.
Ja uvek sumnjam u sebe, ne verujem u sebe. Ja jesam pravio gluposti, iskočio iz koloseka. Ja se stalno pitam zašto mene zovu u rijaliti - rekao je Miki.
Ono kada si poredio zadrugare sa šahistima, to je bilo jako zanimljivo - kazala je gledateljka.
To je bilo jako zanimljivo. Gruja je bio Miki Jevremović, on je bio šahista i pevač. To se potrefilo, neverovatno. Životne priče šahista i zadrugara - rekao je Miki.
Imam pitanje za Gruju. On kao otac, da se njegovoj deci kao što se dogodilo njegovoj ženi, šta bi on uradio - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim da odgovaram na ovo. Ne želim da mi neko uzima decu u usta neko - kazao je Gruja.
Grujo, žena te je lepo pitala. Kako bi s eosećao da se nekom bliskom to desi - kazao je Miki.
Da se desi nešto iz ljubavi, onda ne bih imao šta da kažem - rekao je Gruja.
Grujo, tvoju decu niko ne može a povredi, osim nas. Ti si stao u zaštitu svog deteta zbog pitanja gledateljke zbog nečega što si sam uradio. To mene nervira. Pravdaš se za je sve iz ljubavi, a vidiš da nije ljubav, licemerno je - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se obe strane žrtvuju, podržao bih, ovo što sma ja uradio očigledno nije bilo vredno žrtve - kazao je Gruja.
Da tvoju sestru povredi muž, a ona plače, sigurno ne bi podržao, razumeš li - rekao je Miki.
Ti si podržao Dalilu i Dejana kada su se rastqali - rekao je Gruja.
Da, ali nemaju decu i odnos nije isti. Previše si lako ostavio ženu za koju si rekao da je zlatna, otišao si lako iz odnosa. Nisi imao loš brak, tako si govorio, kontradiktoran si - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Tri meseca smo bili zajedno, provodili vreme po čitav dan, nekom je to možda kratko, ali meni sasvim dovoljno da se vežem za Mimu - kazao je Gruja.
Tviter gori, pitanje glasi: Kako Miki komentariše to što je Dejan u emisiji poželeo gledateljki da želi da doživi sudbinu Jelene Marjanović - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

On je jako brutalan. Verujem da se na kraju pokajao, ali je svima je goovrio jako ogavne stvari. Janjušu je govorio da se beskućnik, Mensuru je rekao da mu se pi*a na očev grob. On je Mensura stalno udarao na bolnu tačku, a on mu je to oprostio. Ja mu nikada tako nešto ne bih oprostio. To za mene nije iznenađujuće. Postavlja se pitanje zašto je Dalilu podsećao na dete, a posle je rekao da dete nije ni želeo. Pa, kad si onda lagao? Dalila jeste najgora prema njemu, ali mene zanima šta fin dečko radi pored nje? Ćutao je o svemu i na kraju izneo mišljenje o njoj. Trebao je da Filipa slavi kada mu je otvorio oči kakva mu je žena. Njegova surovost je mene uvek nervirala. Ja sam rekao da Fipicu da će od najodvratnija lika napraviti žrtve, znao sam da će se to desiti. Dalila i Dejan su bili profesionalni komentarori, svakoga su verbalno utukli. Kada je došlo na njih red, onda su se bunili. Dejan je uvek bio buralan, ja ne znam ništa o njihovom životu, osim onoga što su pričali tokom rijalitija, dok se Dejan bavio rijalitijem pre nego što je ušao u rijaliti - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.