AKTUELNO

Razvezala jezik!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Marka Đedovića i Anu Spasojević. Nakon odgledanog priloga o Đedovićevom planu o Miljani Kulić i Nenadu Macanoviću Bebici, usledilo je još jedno telefonsko uključenje, a javila se Mirjana sa Dorćola.

Iznenadilo me je da Đedović psuje, u pravu ste, ali nađite druge neke reči. Uvek je atak na Dalilu, za koju sam ja navijala. Anđela je lepa, kulturna i dosadna, a neko je morao da vodi igru. To je bila Dalila. Ona se zaljubila u Cara, ima pravo da se zaljubi - govorila je gledateljka.
Je l' vidite da ona sad ima Gringa? - pitao je Darko.
Nema, ona to laže. Ona je glavna zvezda u Budvi, prijateljica mi je tamo i ona mi je to rekla. Čula sam da je sletela u Beograd. Nisam ja neki fanatik, odmah da kažem - nastavila je gledateljka Mirjana.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' biste voleli da vam Dalila bude ćerka? - upitao je Darko Tanasijević.
Meni ne može da bude ćerka jer ima mnogo godina. Ja imam 49 godina, možda bi mogla da sam je rodila sa 20 godina. Volela bih, zašto ne bih? Ona je lepa, vredna, pedantna. Ja imam sina, ali nemam za Dalili. Imam sina, ali ima malo godina. Ne znam što su se svi zakačili na nju? Đedovića je poštovala i slušala sve savete. Ona se zaljubila u balvana. Car je isto zaljubljen, ne može da se kaže da nije - pričala je gledateljka.
Kako vam se čini Dejan? - postavio je Darko još jedno pitanje.
Ona ima mušku energiju, izdržavala ga je. Žene ne vole slabe muškarce, a on mi se ne sviđa uopšte. On je u braku sa Dalilom bio parazit, igrao igrice. Dalila će da završi ogradu i Tedi ostaje kod Dalile. Dalila

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.