AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Ove večeri, gosti su Lepi Mića, Monika Jovanovska i Sale Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Monika, kako si? - upitala je Ivana.
Super, odmorila sam se u Budvi. Nisam se puno sunčala, ne volim to - rekla je Monika.
Čula sam da si se tamo čula sa nekim zadrugarima? - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Videla sam se sa nekim zadrugarima ali se ništa nije desilo - rekla je Monika.
Mićo, kako si? - upitala je Ivana.
Odlično sam, samo neke stvari moram da sređujem. Sale ima svoje žvake a Monika se naoštrila. Mislim da će njeno obraćanje uživo biti stvarno jače - izjavio je Mića.
Mnoge je iznenadio to što Ša nije došao u emisiju - dodaje Ivana

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam to video, šta je bilo, samo njih dvoje znaju. On je prošli put rekao da ona nije normalna, da ga proganja. Na njoj je sada da nas ubedi da to nije tako. Ja mislim da će Nenad da se ppojavi u studiju, on će doći sto posto. Ja mislim da on treba da dođe, ovde su stavri vrlo interesantne. Ima tu priča i za popa i za lopova - dodaje Mića.
Sale Luks, dobro veče - rekla je Ivana.
Danas sam radio neki preliv na kosi - rekao je Sale Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša uvek počne da vređa i da psuje i da se bahati. Ja se jasno čujem, kada sam pričala o tom klipu. Ša boli istina. On hoće samo da me mrzi, mislim da mu je lakše da me mrzi. Ne bih rekla da je ljubav ali mislim da mu je lakše zbog druge strane da mi kaže da me mrzi. Meni se ne sviđa kako se Sale ponaša kao prijatelj. On kaže da sam ja nebitna, ako je tako, on ne bi pričao sa mnom, nego bi rekao "ćao" - pričala je Monika.
Ne, ne, ti kažeš uvek: "Nemoj da ja kažem". On je za tebe rekao monstruozne stavri. Nemoj da ja pričam! Treba da kažeš fino - vikao je Mića.
On je počeo da priča da sam ja sa nekim dedom za pare. Ja sam rekla, ako hoće tako, da stavimo karte na sto. Ja nisam ku*va, to me ne vređa. Ja sam sam rekla da ja deo po deo objavljujem - pričala je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

On se okrenuo, niko ne zna razlog. Dobro je on rekao - ti želiš tu priču. Kažeš sve lepo i završiš priču, ne! - vikao je Mića.
Ja sam dala neke poruke, ne sve! Evo sada ću. Ja neću nikada da ga vređam. Ja imam dokaze kako se on ponašao prema meni, pre neki dan sam dala dokaze - vikala je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.