AKTUELNO

Sevnule varnice!

U toku je emisija "Narod pita" Večerašnji gosti voditelja Darka Tanasijevića su Sanja Grujić i Nenad Aldeksić Ša. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, pozdrav svima, želim svima sve najbolje. Nešo, ne daj se, ja te znam iz mlađih dana, iz detinjstva. Ja imam 44 godine, iz Obrenovca sam. Nekada sam bila kod Slađe Delibašić, imam svoj stan, privatnost, karijeru. Ostavi sve sa strane, smao napred - rekla je gledateljka.
To je i moja želja - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene su i Švabe gazile, niko mi ništa nije mogao. Moraš samo da guraš dalje. Pokaži im da si ti Ša. Ja sam završila za frizera, sumnjali su uz mene, a sada svi dolaze kod mene. Moraš da dokažeš ko si ti - rekla je gledateljka.
Ne želim da dajem više prostor ljudima koji preko mene nešto pokušavaju. Odlutao sam bio u nekom periodu. Ja nisam taj lik koji sedi i gleda kroz prozor ne radeći ništa, poput jedne babe Dane, koja je to radila - rekao je Ša.
Ša se odlično drži ja se takođe osećam jako mladoliko. Ša, samo napred. Ja nemam društvene mreže, ako želi neka uzme moj broj telefobna iz režije. Sanja mi je takođe super devojka, nije poput Tare, koja je skroz neartikulisana. Sanjina greška je bila jer je imala odnos sa Filipom. Morala je da sagleda situaciju, kakav je čovek, drug, pa tek onda da dopusti sebi da bude sa nekim. Meni je Ša bolji šmeker, ali je i legenda - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste možda Ša i Vi bili nekada zajedno - upitao je Ša.
Tada smo bili klinci, sada smo ljudine. Ja sam bila u plesnoj školi Slađe Delibašić. Ne želim da pričam o detaljima poznastvima sa Ša. On je super čovek, ja poštujem svoje prijatelje iz detinjstva. Ša može da mi se javi - kazala je gledateljka.
Pitanje za Sanju, da li bi volela da budeš voditeljka, to bi ti išlo - glasi pitanje sa Tvitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, bila bih jako srećna - rekla je Sanja.
Sanja, da li bi se udala za mene - glasi pitanje sa Tvitera.
Ne, ja ne želim trenutno to. Čak sam se i šalila sa svima sa kojima sam bila prisna u rijalitiju. Jedini izuzetak je Filip - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Osam godina prijateljstva sa Minom? Gde joj je majka tada bila? Imala je 13, 14 godina. Ja bih ti noge slomila da priđeš mom detetu - glasi konstatacija sa Tvitera.
Nasilna osobo, imala je 15 godina kada je sa mnom snimila spot. Treba da se zapitaš zbog svog stava ko god da si, sram te bilo. Lomi noge nekome drugom - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.