AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Izbor potrčka", koju vodi Milan Milošević. Vodi se oštra polemika o tome da li je izgled Anite Stanojlović potpuno prirodan.

Ja bih da prokomentarišem izbor za mis. Nigde ne piše da mis treba da bude prirodna. Njoj su prigovorili jer je operisala grudi. Maja je sve iskorigovala, ali nije bitno sve to. Njoj te grudi lepo stoje. Mislim da je Anita malko naivna, Marko joj je udario na ego - rekao je Peca.
Bitno je jer mu ništa nije rekla o svojim momcima, a od petka su zajedno. meni je najveća izdaja što je večeras rekla. Njegova faca je rekla sve. Ma gde je naivna, ako se je*ala. Kako je ona naivna, ako već ima dete, ja sam do dvadesete bila nevina. Ja sam joj prva dala bodove, misleći da je prirodna, a radila je grudi. Ja sam rekla da ću da glasam za originalnost - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita upada svima u oko. Pobedila je i upada svima u oči. Meni je Milica bila najlepša. Niko je kao ne ogovara, a pričaju sve o njoj - rekao je Peca.
Anita po mom mišljenju nije ni malo naivna, ona zna sama da se odbrani. Ona je krenula sa Markom, da bi se ispromovisala preko njega. Može ona da ide sa jednim, drugim trećim, to je njen problem - rekla je Marina.
Niko je spomenuo ne bi da se zabavlja sa Ivanom Marinkovićem, a ne sa Markom - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je samno htela da kaže da nije naivna, ako je sa tako malo godina stigla da rodi - rekla je Milica.
Šta nju boli ku*ac što sam ja rodila sa 19 godina - rekla je Anita.
Ja bih da pozdravim moju ženu, vi znate da sam ja dao dvanaest poena Maju. Problem kod nas je kad se ljudi ka*aju. - rekao je Emil.
Mislim da ne treba da napadamo Anitu, zaista. Kad je ona ulazila, tri devojke su je komentarisale. To sam lično čuo, govorile su da je ružna, kada nju tako komentarišu, šta onda za mene da kažu - rekao je Jovan.
Problem je jer je prećutala svoje korekcije, trebala je da kaže da je radila zube - rekla je Jelena.
Stvarno ne znam ko vidi da su meni zubu urađeni - kazala je Anita.
Pored svega što je prećutala, sad sam saznala da nije znala da je trudna. Kako devojka koja vodi računa o sebi ne zna pet meseci da je trudna - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Radila sam testove, nisu pokazali . odgovorila je Anita.
To nije ni malo naivno - kazala je Jelena.
Ja sam je pitao to, devojka je rekla da nije htela da tuži doktore koji joj nisu rekli pet meseci da je trudna - kazao je Mića.
Uroš je rekao da je Jelena ispomplekirana i ljubomoprna na Anitinu lepotu - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam ljubomorna, ne bih joj dala najveći broj poena - rekla je Jelena.
Hteo sam da kažem, možda je ona grešila - kazao je Jovan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.