AKTUELNO

Ima tu emocija!

Kristijan Golubović je razgvarao u pabu sa Robertom Mitrovićem o njegovom braku sa Viktorijom Mitrović. Kristijan je ubeđen da Roberti i dalje voli Viki pa da je zbopg toga ogovara.

Šta ti patiš, ona je majka tvog deteta, vidi ti se u očima da bi se pomirio sa Viki. Ti još više nju voliš jer ti je rodila dete - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš ti sa njom ništa, ta čaša je slomljena nema tu oporavka. Ja znam šta tebe boli. Meni kada je Danijela umrla, mi nismo bili zajedno, a meni je pola srca u grob otišlo. Ona je meni rodila dete, sina deliju, on je moj ponos, a ja kada vidim njegove oči vidim njene jer su iste. Sve bih dao da je živa. Boli tebe što je ona otišla sa Osmakčićem, ali hoklica je radila, ali opet nije ona kriva, nije nijedna kriva. Nemoj tako, očisti u glavi te emocije, kao Gargamel si. Ljudi misle o tebi da si čudak. Razumem te ja, dete je dete, možda bude i hoklica, drugovi ste, ali opet nema tu toga što ti misliš. Našla je drugog, lepšeg, boljeg.
Ma nek su oni živi i zdravi, ne znam da li su zajedno. Ona i ja nismo zajedno od 2018-e, a posle nje sam opet bio oženjen - rekao je Robert.
Kod vas je normalno da bude svega - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.