AKTUELNO

Drama se nastavlja!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnica sedme sile je naredno pitanje podigla je Zvezdana Slavnića, kako bi prokomentarisao to što Marko Marković ne brani svoju bivšu devojku, Staniju Dobrojević, kada je na meti žestokih optužbi i reči.

Kako bi ti reagovao, da si proveo sa nekom devojkom tri godine i da ste kao Marko i Stanija, i da ti neko javno priča da je tvoja devojka šljam, odron - pitala je novinarka.
Verovatno bih malo burnije reagova, možda bih ušao u raspravu. Slažem se sa Urošem da se ne bih tukao - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Branjenje sa činjenicama. Je l' istina da je pokazivala gole si*e u Crnoj gori. Nije reagovao zato što je kulturan i smiren - rekao je Uroš.
Po meni je trebao da odbrani donekle. Ovo što Uroš govori činjenicama je druga stvar, ali svakako je mogao malo - rekao je Zvezdan.
Ja živim u porodičnoj kući, Stanija je odlazila kod mene kući nikada nije pokazala da joj smeta što ja nemam svoju nekretninu. Ovde niko ne zna šta se desilo da bi pričao - rekao je Marko.
Dobro, da, ali ne može da dođe Ana Korać u autu od sto hiljada evra i da hoda na prstima da se mama ne probudi - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ogromna je razlika između Stanije i Ane Korać - rekao je Marko.
I da je 30 posto u pravu, nema razlike sa tim da li si ti nju voleo - rekao je Zvezdan.
Uroš te je prozvao ovde i indirektno se is**šao na tebe. Šta bi Uroše ti rekao - pitao je Mića.
Radi se o tome da je Uroš razočaran u devojke koje su bez argumenata u medijima. Slažem se sa Urošem, malo je preterao, ali se slažem sa Necom. Kapiram Uroševu priču, nije govorio samo o Staniji, nego ima ovde i devojaka isto - rekao je Miki.
Ja kada bih podigao jednog čoveka da se zakune u decu i kaže šta zna o Staniji, ne bi nikome bilo dobro. Zvezdan i ja se znamo sto godina i znam kako bi on odreagovao, sa činjenicama bi odbranio - ubacio se Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš tvrdi da Marko nema nikakav argument da odbrani - skočio je Mića.
Moje mišljenje je da je ona obrukala sve ekonomiste tako što se slikala za džabe - rekao je Uroš.
Možda priča sa nekim sa kim je on bio, ali ne može da me pogodi nešto što nije istina. Svako može da priča. Ja sam na meni svojstven način rekao. Ja znam da ona nije takva osoba. Voleo sam je i bila je najbolja za mene i ne može niko da je omalovaži u mojim očima nikada - rekao je Marko.
Jelena Golubović je surov izmet, koji vređa sve - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je izmet iskompleksirani? On je neko ko je vređao moju mrtvu baku, nabijao advokate i njihove ćerke na onu stvar. Ja sam tebi pružila ruku, ali moja baka ima svoju ćerku i taj advokat ima svoju ćerku. Tako se neko ko je sedmo koleno na Dorćolu, ne ponaša. To je tačno da su te devojke šljamovi i trabanti, a beogradski mangupi neće tako nikada reči. Nije on došao u rijaliti da mu Uroš Ćertić otvara oči o Staniji - skočila je Jelena.

Novinarka je podigla Mikicu Bojanića, kako bi prokomentarisao ovu situaciju.

Kako bi ti odreagovao - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno da bi burnije odreagovao, ali ne mogu ni da zamerim Marku, jer on zna da to nije istina. Mogao je malo burnije da je odbrani, trebao je da se suprotstavi Urošu. On ga hvali, a nisko je isponižavao. Naravno da je pokazao nepoštovanje, ovamo ga hvali, a ovamo ga "udara po kolenima". Rekao je on da je voleo i da nije imao sa njom problema - rekao je Mikica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.