AKTUELNO

Dva promo koeficijenta i danas na meniju

Pauza u većini šampionata usled nadolazećeg Svetskog prvenstva u Kataru osiromašila je fudbalsku ponudu, ali u Mozzartu nema "zime". Bukmejkeri su i za utorak spremili velika iznenađenja.

Pred vama su danas najveće kvote na svetu u dve utakmice. U pitanju su jedinica na Venecuelu u prijateljskom odmeravanju snaga sa Panamom (ovaj duel možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju), kao i na slavlje Kembridža u revanšu 1. runde FA kupa protiv Karzona.

VENECUELA - PANAMA (UTORAK, 18.00), KEC 2,25

Dve selekcije koje neće igrati na Mundijalu ipak neće da odmaraju sredinom novembra. Venecuela igra prijateljska utakmicu sa Panamom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Venecuela nije imala dobar učinak u južnoameričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. Posle odigranih 18 mečeva, završila je na desetom mestu na tabeli sa 10 bodova, pošto je pobedila u tri meča, remizirala jednom i izgubila 14. Panama je imala dobar učinak u poslednjem takmičenju koje je igrala, u Konkakaf Ligi nacija, jer je posle tri meča završila na prvom mestu u grupi sa sedam bodova.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------

KEMBRIDŽ - KARZON (UTORAK, 20.45), KEC 1,48

Kembridž je prošle sezone dobro delovao u trećoj ligi Engleske, gde u aktuelnom šampionatu pokazuju ne baš najimpresivniji fudbal. U 18 kola Žuti su zabeležili šest pobeda i dva remija, i sa 20 bodova zauzimaju 18. poziciju na tabeli. Posle uspešnog duela sa Vikombom (3:2), desio se poraz od Piterboroa (1:0) i remi sa Boltonom (0:0). Danas Kembridž igra revanš 1. runde FA kupa sa Karzonom, pošto je prvi duel završen remijem bez golova. Karzon je prošle sezone zauzeo tek 14. mesto na tabeli šeste lige, a na ovom turniru situacija se nije mnogo promenila. Ostvario je pet pobeda i pet remija, i sa 20 bodova zauzima 19. poziciju. Posle remija sa Limingtonom (0:0), izgubio je od Brekli Tauna (0:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Autor: