AKTUELNO

Najmlađe zvezdaše i ove godine posetio je karavan „Od rođenja mog“ u organizaciji FK Crvena zvezda i kompanije Mozzart.

Karavan crveno-belih je obišao čitavu Srbiju i Republiku Srpsku i bebama rođenim 2022. godine, koje su već članovi kluba i podelio paketiće koje je obezbedila kompanija Mozzart.

Paketiće su dobili mališani koji su zaslugama svojih roditelja postali najmlađi članovi kluba i na najbolji način se stvara neraskidiva veza između mališana i crveno-bele boje. Karavan je prešao više od 4.500 kilometara a paketići su stigli na 300 adresa u 35 gradova Srbije i devet gradova Republike Srpske.

Pokloni su poslati i na aderese najmlađih članova u Austriji, Švajcarskoj, Crnoj Gori, Sloveniji, Nemačkoj, Hrvatskoj i Holandiji.

Karavan “Od rođenja mog” koji je startovao pre tri godine prerastao je u tradicionalnu akciju koja je pokazala da se iz godine u godinu broj beba članova povećava.

U danima novogodišnje groznice poseban akcenat je bio na sreći najmlađih, zato je regionalni lider u priređivanju igara na sreću Mozzart pomogao FK Crvena zvezda da izvede sjajnu akciju "Od rođenja mog".

Kompanija Mozzart je tokom novogodišnjih i božićnih praznika, u saradnji sa Ministarstvom za brigu o porodici i demografiju, paketićima obradovao i decu iz hraniteljskih porodica iz Beograda, Šapca, Loznice i Valjeva.

Pokloni su stigli i na adresu Doma za decu i omladinu Drinka Pavlović, kao i udruženja Dečje srce koje pruža podršku mladima sa smetnjama u razvoju.

Autor: