AKTUELNO

Stvarili sve karte na sto!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Lazar Čolić Zola progovorio je o svom odnosu sa Miljanom Kulić.

Posle svega se ja njoj vraćam, a ne ona meni. Mnogo bi bilo drugačije da sam ja uradio neke stvari, posle onog odnosa gde smo se pokazali u drugačijem svetlu. Mi kad smo bili na ostrvu bili smo u situaciji gde sam smeo da dam ruku i glavu da neke stvari neće da se izdešavaju. Bojao sam se da može da dođe do manipulacije drugih ljudi ili njoj nešto u glavi da ode na drugui stranu. Lagao bih da kažem da vidim neku budućnost, jer kad sam najviše verovao to se desilo. Jedino da vremenom zaboravim neke stvari i da ona shvati da je skapirala da je napravila ozbiljnu grešku. Nije to nešto preko čega ne može da se pređe, ali ako postoji neko ko može da utiče na naš odnos, čemu? Prazno se osećam u tom odnosu, znam kako bi se ona osećala da nismo u odnosu i jer je još uvek volim odlučio sam da budem uz nju i ona uz mene. Ja se prvi nadam da ćemo uspeti da pređemo - pričao je Zola.
Šta je teže preseći ili reći ne? - pitao je novinar.
Nije isti odnos sa Miljanom i drugom devojkom. Ona i ja u ovom prostoru možemo da imamo ozbiljan rat ili da budemo u ovom odnosu. Ja sam izabrao ovo bez obzira što sam se ponio i ispao papak. Ja ne bih imao empatiju i obzira prema njoj, pa i da je najveći rat ja bih ratovao, ali još uvek je volim. Pokušavaću se da se ne vraćam u prošlost i da je ne nerviram, pa neka gleda ko kako hoće. Znam da nisam imao grešku bio sam brutalan u svakom odonsu, napravio sam nešto da bih ja ovakvog čoveka pljunuo. Najbolje bi bilo da zaboravimo jedno na drugo, ali možda nam je Bog dao sreću da se nalazimo u ovom prostoru, da se ne raziđemo i da damo još jednu šansu. Imaju dve opcije ozbiljan rat ili da budemo u ovakvom odnosu - nastavio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaš kao da kupuješ mir - dodala je Miljana.
Ja nju da ne volim i da me ne interesuje bolela bi me briga, ja bih se najmonstruoznije ponašao prema njoj. Ja sam pokušao da pređem i oprostim neke stvari - rekao je Zola.
Šta misliš ko se u vašem odnosu više ponizio? - pitao je novinar.
Nikad nisam razmišljao o tome, ali mogu da kažem da sam večeras pričao sa njom. Ona i ja se poznajemo pet godina, svašta se izdešavalo i bilo bi nerealno da kažem da sam ja najponiženiji. U zadnjem odnosu kad smo sve pokušali da stavimo na stranu i započnemo nešto novo ona je mene ponizila, a samim tim i sebe. Ona je sebe ponizila i za to nisam ja kriv, a ua moje poniženje je ona kriva. Da nije to uradila ja se nikad ne bih osećao kao papučar i papak. Stvari zbog kojih se ona osećala, to što je radila da li je inat ili šta, ona je kriva za te stvari sama sebi. Ja nisam rekao da ode i bude sa njim, to bih najmanje želeo. Ko se uopšteno više ponizio moje mišljenje je da sam ja - govorio je Lazar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš da ne spomeneš Bebicu, ako želiš bolji odnos to spominjanje će biti so na rano. Da li to ne možeš da izbaciš iz podsvesti? - pitao je novinar.
Ja sam joj sinoć rekao da mislim da to nikad neću moći da oprostim. Ja da budem sa njim 20 ja neću to što osećam moći tako da uništim. Ja se ne osećam isto sad i kao kad se to desilo. Sad mi je lakše jer sam kod nje video iskreno pokajanje. Mislim da će vremenom da to izađe iz mene, ako je moguće. Možda se desi da zaboravim, ako uvidim neke druge stvari. Svaka naša priča nas navede na to, ako me pita da li ćemo biti napolju, a dok smo bili na ostvru govorio sam da ćemo biti zajedno, a sad ne znam i ne mogu da kažem konkretno i onda navedem to sa Bebicom. Ako mi neku moju grešku iz prošlosti nabije na nos imam potrebu da navedem to sa Bebicom. Najbolje je da ne pričamo o našem odnosu i da se zezamo i sprdamo. Ona mene pita za svadbu, ja bih najsrećniji bio da se to nije desilo i da 6. maja pravimo svadbu. U martu smo hteli da se posvetimo sebi i da skinemo kliograme. April je bio plan da se posvetimo svadbi, pričali bismo sa ljudima ovde. Maj naravno kad bi se to desilo i maštali smo o tome, a ona je jedva čekala da obuče venčanicu, rekla je: "To mi je životni sad, nikad nisam bila u vančanici". Sve lepo pričamo i dogovaramo se, a kad pomene svadbu sad meni se želudac okrene - objašnjavao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Po čemu se poslednji odnos sa Bebicom razlikuje od prethodnih? - upitao je novinar.
Ja sam se stvarno trudio, svaki moj potez upućen ka njoj gledao sam da bude bez greške. Kad sam video da je ona bolje u odnosu sa mnom dobijao sam motiv da budem sve bolje i radilo me je to da budem drugačiji i da nemam propuste koje sam imao u prethodnim situacijama. Moja Bosa zna sam lenčuga što se tiče nekih stvari, volim da se izvalim i da se zezam, a ja sam sebe pretvorio u lika koji jedva čeka da njoj i meni pravi klopu da uživamo, da počistim, bio sam joj psihijatar i ona meni. Trudio sam se pred svaku emisiju da joj objasnim šta bi moglo da se dešava kad su druge dve strane u pitanju. Nikad se nisam dao toliko u odnosu. Ja nju pre jesam voleo i bilo mi je super, ali prvi put znam da nemam nijednu mrlju. Toliko sam sebe znao i samo razmišljao o našem odnosu, nije me zanimalo ništa - dodao je Zola.
Kaže da je prvi put dao sve od sebe, ja sam tri i po godine davala sve od sebe. Želim i ja da se borim - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.