AKTUELNO

Svi na Pink TV!

Kao što je već dobro poznato danas je radio-emisija "Delegati" u kom Filip Car razgovara sa zadrugarima i dotiče se raznih tema sa njima. Filipova sledeća gošća bila je Anita Stanojlović.

Povodom intimnog odnosa koji se dogodio u utorak noć, Filip Car je komentarisao gledanje tog klipa sa Anitom.

Na tebi nisam video ni stida, ni srama, ni blama.. -rekao je Car.
Bilo mi je toliko neprijatno da gledam! Ja nekako tu sramotu krijem smehom! i dok plačem, počnem da se smejem, verovatno imam tu reakciju.. -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam dlake na jeziku, ja da to gledam kao nešto jako loše ili dobro, ja ne bih s elibio da kažem.. Ja sam na to ovde navikao i napolju čak sam rekao svoje mišljenje. Dva muškarca mi je malo ono degutantno.. -rekao je Car.
Nikad nisam imala iskustvo sa ženom, ne bih ni pomislila da će mi se dogoditi.. Ne znam kako se desilo.. Predpostavljam da se opet desi taj utorak opet će se isto desiti. Ja tu sramotu i neprijatnost ne znam drugačije da pokažem! -rekla je Anita.
Što se tiče Šarmen, ona je meni rekla da je jedina osoba sa kojom ima potrebu da priča Šarmen! -rekla je Anita deo razgovora nje i Matore.

Foto: TV Pink Printscreen

Glupo je više da ti napominjem tvoje godine i tvoje majčinstvo, negde sam mislio da ćeš više ceniti sebe. -rekao je Car.
Sramota je kad više to ne radiš! Vođenje ljubavi je sine jedno,a to što radiš ti je jedan prostakluk! -rekao je Mića.
Imaš majku, imaš dete, imaš muža! Imaš oca svog deteta! Bitno je da ti pričaš na televiziji kako se je*eš po podrumima i wc-ima! -nastavio je Lepi Mića.

Detaljnije pogledajte u videu ispod teksta.

Autor: pink.rs