AKTUELNO

Šok!

Ana Ćurčić plakala je zbog svega što je proživela sa Zvezdanom Slavnićem, a Zorica Marković ju je tešila.

Foto: TV Pink Printscreen

On nije uspao niti da me ubedi, a pričao je da će vreme pokazati,d a ću videti napolju. Jedino štakora nisu ni on, ni ona popi*ali. Njeni podržavaju Miću, a njega je smirivao. Ja sam sinoć namerno rekla tebi na stepeništu da ej to ucena - rekla je Zorica.
Sad će Ana da ti kaže zašto je to rekla. jer ako bi ti prekinula komunikaciju, on ne bi imao nikakav direktan dotok informacija - rekla je Ana.
Ali ja njemu sve kontra svakako govorim - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si nekako spona, je l' me kapiraš? On je onu moju reakciju i želeo, ja sam se odmah dozvala i to si i videla. On ne veruje da Ana ne voli Zvezdana i veruj ti meni. To je njemu nezamislivo. Sad zamisli ti Anu spolja koja ga voli, kad sam ja za ljude koje znam ti meseca spremna, zvezde s neba. On likuje na neistinitim stvarima. Meni se samo vraćaju slike i momenti kad je čitao Slavičinu čestitku. Slušaj druže bre, u zvezde da me okuješ za tu istu majku. Zoko ja nemam ništa, na nuli sam, nemam ništa - rekla je Ana.
Nemoj da plačeš. Daću ti ja šta treba - rekla je Zorica.
Pričam ti o sigurnosti. Boli me du*e otišli su kvadrati, proćerdao mi je stan, ali Zorice bre, krivo mi je zbog koga, kako i šta, a ja pošteno radim - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.