AKTUELNO

Ne menja svoj stav!

Sledeći ko je nominovao, bio je Filip Car.

Ne bih voleo da sebe dovodim u situaciju gde sebe dovdim da se osećam loše. U prinipu, Zvezdan je korektan prema meni i ukazuje mi poštovanje. U 90 posto slučajeva nisam bio na njegovoj strani. Svaku kritiku koju sam mu uputio, nikad me nije uzeoa za zlo. Ja sam u ličnom odnosu sa Anđelom i Zvezdanom okej, ali ja stvari koje prokomentarišem u 90 posto situaciju nisam bio na njihovoj strani. Nisu mi rekli ni jednu ružnu reč, ni on ni Anđela- rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela i zvezdan mi nisu nikad uzvratili jednu ružnu reč, Ana jeste. Zaista mislim da sam bio najrealniji od svih ukućana u kući, da sam bio najdirektniji, kada su svi oni u pitanju. Ana je neko ko je doživeo loše stvari, nije mogla da podnese u nekim situacijama kada joj idem uz dlaku- dodao je Car.
Nije mu se ništa dobro desilo, par puta sam mu već rekao, mislim da treba sebe usmeriti ili na jednu devojku ili na samog sebe. Ja neću biti taj koji će gledati njima da otežam- dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko sam ja da njima sudim? Moja potreba je bila da kažem sve, nema šanse da se dovodim u situaciju kao juče, da se pitam da l' sam ja kriv? Zamerio sam mu to za Aleksandru i to me pojelo.
Ana je osoba koja najmanje ume primiti kritiku. Ja više neću imati komunikaciju sa njom, i dalje ću biti realan i objektivan, ali ću gledati da puno na blaži način kažem što misli. U koliko Zvezdan i Anđela ostanu zajedno, mislim da će se njihov odnos završiti ovde gde je započeo. Poslaću Anu, daču joj priliku da odmori- rekao je Car.

Detaljnije u videu ispod.

Autor: A.A.