AKTUELNO

Sve je uradio za nju, a ona mu ovako vraća.

Čini se da je Lunu Đogani malo uznemirio komentar Kristine Kockar kako  će ona saznati mnoge stvari tek kada izađe napolje, pa se nakon toga osamila sa Slobom Radanovićem i priznala mu da sumnja u njihvovu vezu.

Foto: Printscreen Youtube

I pored brojnih dokaza da je zaljubljen u nju, Luna je i dalje bila skeptična po pitanju njihovog odnosa, poljuljale su je Kijine reči i plašila se da će njihova veza propasti kada izađu iz rijalitija.

Ne mogu da se borim, iskreno ti kažem. Ako hoćeš da budeš sa mnom, budi sa mnom - iznervirao se Sloba.
Sumnjaš non stop. Stalno mi prebacuješ za gluposti. Meni je normalno da ti hoćeš da budeš sa svojom ženom - rekla je Luna

Foto: Printscreen Youtube

Sloba je primetio da se poslednjih dana Lunino ponašanje promenilo i želi da mu kaže ako joj nešto smeta, pri čemu je ona to negirala.

Ja nijednog trenutka nisam posumnjao u nas, u kvalitet naše veze. Koliko sam se borio za ovo blam me i da pomislim. Sigurno da nije bila obična romansa, veza, afera, vredna ove borbe, gubljenja živaca, razapinjanja od spolja, iznutra. Zatečen sam, ne znam šta da radim. Posvećen sam tebi maksimalno, niko me drugi ne zanima - pokušavao je da joj dokaže svoju ljubav Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Jelena POCEPALA pismo Velikog šefa, Miki SE RAZBESNEO, PA JOJ UPUTIO SOČNE UVREDE!

Njihov ceo razgovor možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'