AKTUELNO

Promenio mišljenje o njoj!

Filip Car došao je u pab "Prijatelji" i sa zadrugarima pričlao o Ani Ćurčić, pa otkrio da je sa njene strane nekoliko puta osetio nameru da ga zavadi sa Zvezdanom Slavnićem.

Ona je njemu rekla: "Vas dvojica ste mu neprijatelji, recite mu u facu" - govorio je Car.
Ona uopšte nije bila pomenuta i nije bila tema, ja sam bio ovde kad je ona uletela - dodao je Mikica.
Ti si došla da smiriš situaciju, a ja više ne znam šta je. Voli ga, ne voli, hoće da ga pošalje u zatvor ili se druži sa Majom jer joj Zvezdan nije niko. On kad nema problem ona ga gurne, a kad ima porpblem mimo nje ona oblači plašt i kreće da izvlači situaciju. On je meni došla i rekla: "Reci šta si rekao za Zvezdana i kako si ga gledao", a ja neću reći nešto što ne smem da kažem. Ja sam se naljutio na njega kad je rekao Anđeli da ide meni i Aleksandri, a vidim da se on meni dva dana ne obraća i da sam ga 100 puta natrljao. Ja sam i u dikoteci malo preterao i vidim da mu nije svejedno. Ja sam došao njemu i rekao: "Nisam u pravu, ti da kažeš to pred mojom devojkom gore bih reagovao". Gde je njoj pamet? Ja sam kompleksaš za te stvari - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma da, on se na nas ljutio za sitnicu - rekla je Matora.
On nikad nije prošao da mi nije mahunuo, osim onoga što je bilo sa Aleksandrom prema meni je bio super, ali nisam mogao to da prevalim. Zamisli ona nas suočava, pa ona radi zlo. To je druga situacija pored one jutros, a treća je u radiju, peta za stolom kad je rekla da on zna kakvo ljudi mišljenje imaju i da ja prvi nemam dobro mišljenje. Ja sam njoj rekao: "Ti si satkana od g*vana, ti si pr*liv", a to je bilo nakon što me je pet puta uvredila. Ja mogu da ćutim samo mami i sestri. Iskreno, Anđele mi je najviše žao od svih - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.