AKTUELNO

Bukti rat!

U toku je emisija ''Pretres nedelje''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Zorici Marković kako bi prokomentarisala njeno prijateljstvo s Anom Ćurčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana, ne znam odakle da krenem i gde da završim. Ja sam bila neko koga je Ana odabrala za druženje i komuniciranje. Nisam imala srca da kažem da me nešt ne zanima i da neću. Nikada je nisam terala da mi priča kako se oseća, ona je to radila kad se osećala pogodno za to. Ona je meni na osnovu toga što se ovde dešavalo,pričala kako je situacija napolju tekla sa Zvezdanom. Imala je potrebu da priča meni ono što nije mogla ovde, jer je Zvezdan uvek ulazio u konflikt s njom. Hodala sam pi žiletu, ničim izazvana. Anina i moja prva popušena cigareta je protekla tako što je Zvezdan njoj zamerio jer sedi sa mnom. Ana je sebi dala za pravo da mene izabere za osobu kojoj će sve reći - rekla je Zorica.
Kakvo mišljenje si imala o Zorici pre nego što si ovde došla? - upitala je Ivana.
Rekla sam ja njoj da sam je krivila zbog nekih stvari. Nisam imala najbolje moguće mišljenje, tek smo se ovde nas dve razumele - dodala je Ana.
Ana je pokazala kako se ponaša prema prijateljima. Mene je prodala, a ja sam je smirivao kad je bilo najgore. Tokom haosa, nekoliko dana par njenog ulaska, ona je rekla Zvezdanu da nisma njegov prijatelj, a onda je pokušala stvori netrpelivost rečenicom:''Reci kakvo si mišljenje imao o Zvezdanu'' - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je među prvima skretao pažnju Zvezdanu kako se ponaša, a Ana je prva spomenula njega kao osubu koja Zvezdanu ne misli dobro - dodala je Aleks.
Kada je Zvezdan bio ovde, na kome se sve slomilo kad je on besan? Da li se slomilo na meni, a da nisam bila kriva? - upitala je Ana.
Jeste, istina je, ali si neke stvari radila kako ne treba - rekao je Car.
Ja sam na kraju svih svađa uvek nagrabusila. Ja imam strah u sebi - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.  

Autor: S.Z.