AKTUELNO

Odlučna u tome da ne ozvaniči vezu!

Anita Stanojlović je progovorila o svom odnosu sa Jovanom Tomić- Matorom.

Ja sam mislila da je tu stavljena tačka, ali eto, super se osećam. Drago mi je da sam se pomirila sa njom- rekla je Anita.
Naš odnos je i prošlog puta bio ovakav. Mi se bukvalno ponašamo kao u vezi.. Ne znam šta da kažem, baš mi je jutros rekla ''Samo da znaš, mi nismo u vezi..'' ali značilo bi mi da smo u vezi. Idem ja sama sa svojim detetom- rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku si bila favorit, ali mislim da se oko tebe dosta digla prašina. Pre ulaska, dosta mi je poruka poslato za tebe.. Savetuj je, usmeri je, delovalo mi je da dosta ljudi te voli i podržava, dobila si prostor da ispričaš o svom životu. Da li smatraš da si sve upropastila, svojim ponašanjem, svojim odnosima? - pitao je Car.
Svesna sam negde da sam sve to upropastila. Kajem se negde zbog svih tih odnosa. Da sam se negde spojila sa Jovanom na početku, ne bi dolazilo do toga. Meni je sada najviše do honorara. Stidim se sama sebe- rekla je Anita.
Samo da kažem za Anitu, nisam iznenađen njenim procentima sinoć. Pošto sam te štedeo na nominacijama, tvoji sigurno nisu oduševljeni. Matora te gleda kao vreću za pražnjenje, nikad neće ući sa tobom u vezu- rekao je Dragić.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam razloge zašto neću sa njom da uđem u vezu. Ja bih ušla sa njom u vezi, najmanji mi je problem da joj kažem da smo u vezi. Ja imam pravo da gledam kako ja hoću. Ja ne bih bila u vezi sa devojkom koja je imala više muškaraca ovde- rekla je Matora.
Bila sam sa gorim devojkama od nje, bila sam i sa prostitukama, ali vreća za pražnjenje nije. Neću da uđem u vezu sa njom, zato što bi bilo lažno. - rekla je Matora.

Detaljnije u videu ispod.

Autor: A.A.