AKTUELNO

Tištilo ga je sve vreme šta se dešava u njegovoj porodici.

Anđelo Ranković je jedan od prvih zadrugara koji je imao priliku da odgleda video-snimak koji mu je uputila porodica povodom novogodišnjih praznika. Bio je jako uzbuđen dok je slušao prve minute klipa, ali se to na samom kraju drastično promenilo.

Foto: Printscreen Youtube

Anđelo srećna ti Nova godina da si živ i zdrav, da ti se sve želje ispune, budi dobar i pametan, misli na sebe, nemoj ništa da brineš, biće sve u okej. Vodi računa, prvo ti, pa svi ostali, kako smo se dogovorili...Ljubi te mama - ovo su bile njene reči.
A Teodoru ne pozdravljate? - upitali su novinari koji su se zatekli u kući porodice Anđela Rankovića.

Foto: Printscreen Youtube

Jel ti misliš da izađeš pre vremena? - upitala je Anđelova mama.

Čini se da ona ne odobrava Anđelovu vezu sa Teodorom Džehverović, pa joj nije uputila ni pozdrave, čestitke, za razliku od toga što je to porodica Džehverović poželela Anđelu.

Foto: Pink Media Group

Nakon odgledanog snimka, maneken je ostao u šoku, pa zatim i zaplakao. Za to postoje dva razloga. Prvi je taj, da njegova mama nije pozdravila potencijalnu snajku,  a drugi zbog toga što kod njega postoje sumnje da mu je baka umrla, a to je naslutio po zabrinutom licu njegove majke.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Teodora ZAJECALA kada je videla svoju NAJMILIJE, a posebno je RAZNEŽILE REČI njenog OCA! (VIDEO)

Džehverovićka za sve ovo ima razumevanja i pravda majku za sve što je rekla, pod izgovorom da je nije upoznala.  Ona nije odustajala da teši Anđela, a sve to pogledajte u narednim video-snimcima.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'