AKTUELNO

Iznela mišljenje o svom boravku.

Sa svega 11% glasova Anđela Lazić je napustila najgledaniji rijaliti u regionu nakon samo dve nedelje boravka u Beloj kući. U studiju u Šimanovcima je vrlo ljubazno dočekala Dušica Jakovljević. Potom je usledilo jedno vrlo neprijatno iznenađenje od Jelene Golubović koja ju je provocirala zbog njenog neprikladnog oblačenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj pritisak Anđela nije mogla da podnese i zahtevala da to istog trenutka prestane kako bi dala svoje mišljenje o učešću u ovom rijalitiju. Kada se smirila tenzija ova, sada već bivša ukućanka je izrazila svoje mišljenje.

Ja sam želela već prvu noć da izađem kad sam ušla jer ja zapravo nisam znala da je to toliko negativno. Mislila sam da će biti mnogo bolje i onda kada sam ušla kada sam videla neke stvari, ušla sam i to je to - rekla je svoje utiske iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

U ovom rijalitiju nije uspela da ostvari baš najbolji kontakt sa ostalim zadrugarima, jer kako ona kaže to nisu osobe koje su vredne toga. Ona je odala tajnu da će sve iznenaditi ono što je ona napisala u pismu, a i to ko će biti novi vođa.

Takođe, dala je svoje mišljenje i o parovima u rijalitiju, kao i to da najveće nade polaže u Teodoru Džehverović i Anđela Rankovića.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NA BOŽIĆ SA KOFEROM U RUCI IDE KUĆI: Pogledajte ko je večeras izbačen iz Bele kuće! (VIDEO)

O svemu ovome detaljnije možete pogledati u snimcima koji se nalaze ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Anđela Lazić

#Rijaliti Zadruga

#Svađa

#Zadruga - RTV Pink

'