AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredno pitanje u emisiji ''Pitanja novinara'', Darko Tanasijević postavio je naredno pitanje Nikolu Lakića kako bi prokomentarisao izlaganje Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti komentarišeš sve što je rekla Aneli? - upitao je Darko.
Sklopiću mozaik samo ako budem čuo i njegovu stranu priče. Zaparalo mi je uši to što je rekla da ako misli da bi on želeo da joj uzme starateljstvo i načini zlo, onda ne treba da boravi ovde, jer treba da se bori za to. Obrušio sam se na nju od samog počertka jer mislim da joj je samo važno da bude lepa, a kad treba da objasni neke stvar, to ne ume - rekaon je Lakić.
Šta misliš o tome što je rekla da će Stanija pobeći od njega uskoro, kaf bude uvidela koliko novca ima? - upitao je Darko.
Ništa Stanija ne radi bez razmišljanja. Ona sigurno zna način života mkakav on vodi, ne mislim da će se razočarati - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli mora da shvati da je pita tradicionalno jelo ljudi u čiju je porodicu ušla. Ako je ušla u šeriat, onda mora da zna kako se ponaša i šta je važno. Pokazujem da pokažem Aneli da je razapeta između odnosa s Janjušem, koji joj prija i prevare koju joj je priredio muž. Ona mora da shvati da ne sme da sedi po ceo dan i zuji, a kad dođe emisija, ne zna da progovori o stvarima koje su važne za nju i njen život. Ona treba da se bori za život - istakao je Mića.
Ako ima Aneli nije odgovarala, šta misliš da misle o Staniji - upitao je Darko.
Mislim da im nije dobro. Niko ne može da opere sina koji je ostavio dete i otišao kod švalerke. Njegov otac samo traži način da odbrani njega. Aneli mora da se bori za starateljstvo, ako bude radila kako treba, neće bizti zime, jer on na papiru nema da je zaposle. Ja vidim u njoj strah će joj oduzeti dete. To ne može da se desi ako nema primanja. Oni nisu u građanskom braku, državno nemaju odgovornost- kazao je Mića.
Deluje li tebi Aneli kao časna i poštena osoba? - upitao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih njega za zeta, a ni nju za snajku. Ovde se priča o Aneli i odnosu koji ima s njenim suprugom. Ovde ništa loše nije uradila. Rekao sam joj da radi s Janjušem šta želi, ali da pripazi na to kakvu sliku šalje i da li se na adekvatan način bori za svoje dete. Ne mogu da stanem u odbranu čoveka koji je ostavio ženu i dete i otšao kod švalerke - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video klipu. 

Autor: S.Z.