AKTUELNO

Šok!

Voditeljka Ana Radulović dala je reč Marku Đedoviću, kako bi prokomentarisao ovonedeljne potrčke Nikolu Bukilića i Teodoru Balzak.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je izbor potrčaka bio odličan. Što se tiče Teodore, znam je jako dugo. Dobar je drug, sjajna je devojka. Nikola i Teodora su mi zanimljiviji od 90% učesnika. Kad je ušao, mislio sam da je totalni ludak, ali sam promenio mišljenje. On nije želeo da bude poseban, a uspeo je u tome. Nikola se najviše izdvojio od tih novih učesnika. Ne znam da li me je iko nasmejao kao on. Da je Nikola s nekim drugim, ostavio bih ga, ali kad je Teodora naspram njega, to ne mogu. Šaljem njega u izolaciju - rekao je Marko Đedović.

Mensur Ajdarpašić naredni je nominovao.

Verujem da je jedini iskren, emotivan odnos ovde između njih dvoje. Oni su makar iskreni u svađi, raspravama i žestokim žarkama. Želim im da nađu mir. Što se tiče Nikole, on je u sruštinin jedan dobar dečko. On nema životno iskustvo, to se vidi po njegovim reakcijama. Korektan je prema meni, sve dok je tako, biću i ja prema njemu takav. Što se tiče Teodore, s njom imam kolegijalan odnos. Mene emocije ovde ne zanimaju, jer je moje srce kod nekog uveliko. Što se priče učesnika da joj se dopadam više, nego Nikola, ja to ne vidim. Čisto sumnjam i da je tako da bi ona priznala. Nikola, ne brini se, ne bih ja želeo ništa ovde sa nekom od devojaka - istakao je Mensur.
Ne brinem se i ne plašim nikoga - dodao je Nikola.
Šaljem Teodoru, njega ostavljam - istakao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u videp-prilogu. 

Autor: S.Z.