AKTUELNO

ŠOK!

Učesnici su dobili svoju reč da prokomentarišu nominovane, a tom prilikom iskoristili su da svoju podršku pruže Teodori.

Tedooru sam upoznala ovde kao i Nikolu, Nikola je nebrušeni dijamnt, jedna dobra duša, ali još uvek je mlad, a ovu malu mačku sam toliko zgotivila da ne mogu da zamislim dan bez nje, tako dan nominujem Nikolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora je jedina osoba o kojoj sam imao izgrađeno mišljenje pre nego što sam ušao u rijaliti, znao sam da ćemo se super slagati, ja sam tu uvek za nju - rekao je Bojan Ilić.
Sa momkom malo više provodim vremena, podseća me na mene, treba mu da se ugrize za jezik i izbroji za 10, vidim u nejmu dobar potencijal, ostavio bih Teodour, Nikolu šaljem - rekao je Bojan.
Ja sam uvek za ljubav, Nikola je teška sirovina, on tek treba da se oblikuje i trebamo da im damo šansu - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Teodorom sam već par godina u konfliktu, ko god da stoji preko puta nje tu osobu ću sačuvati - rekla je Sneža.
Što se tiče Teodore, nismo imali komunaikciju, jednom smo pričali o nekom automobilu, jednom mi je prišla i rekla da sam ja njoj skroz okej, ispalo je da me namešta, glasaću protiv nje, nanela mi je veliki stres, bila mi je prva nedelja u rijalitiju, borio sam se sa glađu. Ja šaljem Teodoru - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodoru znam kada je bila baš klinka, ja sam dolazila kao novinar i komentarisala sam, izdvajala sam je od svih, jedna muška energija, kad je ulazila u kuću, ja sam jedva čekala da siđe jer je ličila na Leposavu. Mislim da se ovaj dečko samo fizički tebi svideo, i da si shvatila da nemaš o čemu da razgovaraš o čoveku - rekla je Jasmina Ana.
Neću da vređam dečka, ali je sirovina. Nije u stanju da prati šta neko radi i priča, njega šaljem - rekla je Jasmina Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih da dužim, Teodoru znam preko Tv pratila sam njenu tužnu priču, smatram da je ovo tvoj dijagram koji ide ka gore, dobro si krenula, imam utisak da vidiš sebe u nekim godinama, ne znam koja je njegova priča, ali rekla bih da je jako teška, Nikola je napravio šou prvu noć, ja sam sela i dala ti 12 poena, kod tebe je sve sad i odmah, dolaziš iz drugačije sredine, mislim da tu ima nešto u šta ja ne bih ulazila, Teodora te jede, može da te pojede - rekla je Jasmina Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.