AKTUELNO

Nije želela da veruje u ono što čuje.

Sloba Radanović je u najgledaniji rijaliti "Zadrugu" ušao kao oženjen čovek. Međutim, on je pogazio svoj brak i u ovakvom šou programu se odlučio da uplovi u novu ljubavnu romansu sa Lunom Đogani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kristina Kockar, Slobina još uvek zakonita supruga je tokom boravka u Beloj kući podelila sa zadrugarima da je u nekoliko navrata "uhvatila" pevača dok se dopisivao sa drugim devojkama, ali da je uvek prelazila preko toga zbog ljubavi koje oseća prema njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Novinari su došli do još jedne prepiske između Radanovića i izvesne Slađe dok je Kija bila na službenom putu u Omanu dok je radila kao stjuardesa. O ovome ona nije ništa znala, a novinari su joj večeras otvorili oči i upitali Slobu da im razjasni o čemu se radi.

Ako je ta cura bila toliko hrabra da da prepiske što ne kaže svoje ime. Dobro hoćeš mi reći prezime, jer mi Slađa ništa ne znači. Zaista me ne pogađa tvoja poruka, ako ćete da iznosite, iznosite do kraja, ne zanima me zaista, niti želim da znam šta time pokušavate. Ne sećam se ko je devojka - Radanović nije želeo detaljnije da komentariše.

Foto: TvPink Printscreen

Prestani da lažeš ljude. Prestani da pereš. Ja ne mogu da verujem koliko je bilo devojaka više, brate, koliko, da li si ti realan? - vikala je Kija.
To je gospođica koja je imala uvid u moj Fejsbuk, Instagram - rekao je Sloba.
Tada nisam imala, znaš kada sam imala, kada sam saznala za onu o kojoj još niste saznali, jedina o kojoj sam saznala i posle je bilo dopisivanje, tad sam počela da imam uvid. A za vreme Pinkovih zvezda očigledno si bio aktvan, dok sam ja išla da rmbačim za tebe, da te vozim i da ti pomažem, ti mi tako vraćaš, da li si ti realan, koliko još riba ima, bre? - Kija je bila u neverici.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko hoćeš - odgovorio je kratko Radanović
Očigledno postoje muškarci koji su sa devojkama iz koristi. Kako te nije bilo sramota da se oženiš, kako te nije sramota?! Ja sam htela ruku da dam da me ne bi prevario, a ti mi ovako vraćaš. Svaka čast Slobodane! - bila je besna Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Kija slušala ono što je Radanović pričao dodala je i da njen suprug ne može da se seti te devojke jer ih je bilo previše. Da je bila jako povređena ovime što je čula svedoči "more suza" koje je isplakala.

Pročitajte još: TRUDNICA SE ZALJUBILA U ZADRUZI?! Milan zna ko se svideo Miljani: Gledaš ga drugačije! (VIDEO)

Ovo je bio veoma potresan trenutak za Kiju, njih dvoje su ušli u žestoku svađu, a kako je sve izgledalo možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'