AKTUELNO

Žestoko se posvađale.

U toku prethodne noći Miljana Kulić se žestoko posvađala sa Macom Diskrecijom braneći stav Gordane Džehverović, da je njeno ponašanje prouzrokovano njenim nesrećnim detinjstvom, što je Maci zasmetalo. Bez dlake na jeziku, jedna drugu su "počastile" uvredama.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam rekla da sam uvek imala sažaljenja za tebe, da mi je uvek bilo žao tebe. Ti da si dobra devojko, ne bi lagala. Tebe sramota svoje sramote... Ja mogu da potpišem da si ti jedna dromfulja mala, ti si sramota za ženski rod, sramota za Srbiju. Ti imaš ku*vi napolju koliko hoćeš, ja ne gledam ljude po tome. Ja ih isključivo delim na dobre i loše. Možeš da budeš najgora ku*vetina, ako si dobar čovek ja ću se družiti sa tobom - vikala je Miljana.
Pali, pali... - dobacivala je Maca.

Foto: Printscreen Youtube

Jako si perfidna, jako si lukava i zla, a zla si verovatno zato što vučeš traume iz detinjstva i onda te traume i frustracije lečiš na drugima - odbrusila joj je Kulićeva.
Tebe su napunili, a nisu te platili - nije joj dužna ostala Maca.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MILJANINA MAJKA U EMISIJI UŽIVO PLAKALA KAO KIŠA: Moju ćerku su mnogi POVREDILI! (VIDEO)

Maca je na sve ovo uzvratila istom merom, a svađu između njih dve detaljnije možete pogledati u snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Maca Diskrecija

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'