AKTUELNO

Crni sto na nogama!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Đedoviću kako bi prokomentarisao navode Stanije Dobrojević da je spremila Maju Marinković da pobedi u superfinalu "Elite 7".

Maju predstavlja kao svog poltrona, njoj možeš da kažeš šta hoćeš, ali ako joj pukne žica, ode sve u pi**u materinu. Ona bi da je pohvali, a seljački je podbode. Oni da su srećni i da im je lepo u životu ne bi obraćala pažnju na Aneli. To je dvoje matorih isfrustriranih ljudi, Stanija je matora za starletu, ona je starleta u penziji - rekao je Đedović.
Starleta je za tebe avion, Marko Marković umire za njom - rekla je Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađo, ja se ne poredim sa takvim ženama, moje slike ne postoje na mrežama - rekla je Žana.
Ove godine se razotkrilo pravo lice Stanije Dobrojević. Ovo što sam je ja razotkrila, ne može da je opere niko - rekla je Aneli.
Očigledno je da vremešna starleta i maneken za goveđi gulaš koriste medijski prostor, ko je je*e i treba da je iskorišćavaju kao konja. Ta druženja i hvaljenja druženja sa prostitutkama kojekakvim, to mi je van svake pametni. Koliko god Maja bila sposobna, ona je glupa kao ku**c za život. Maju može ko hoće da prevrne sa tri lepe reči - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam možda ja psihički poljuljana i labilna, pa bih se zapitala. Ne smatram da je mene pokušala Stanija da uvredi i ne vidim da je imala lošu nameru, samo mi je dala savet...Ja u rijalitiju plivam kao riba u vodi, godinama govorim da ne idem i ne pitam šta da radim. Imam pravo da se vodim svojim mišljenjem i svojim stavom. Ne može niko da me iskompleksira - rekla je Maja.
Da li te je naštelovala ili nije - pitao je Milan.
Ja sam rođena naštelovana, ako neko nije znao, a ako ne zna, može bolje da me upozna. Nisi sposobna da samu sebe braniš - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Od čega ja da se branim?! Čovek me je ostavio, ostavio je i moje dete - rekla je Aneli.
I mene je čovek ostavio i mene ni dete i otišao - dodala je Miljana.
I mene je čovek ostavio trudnu, kako nije?! I vi ste žrtve?! Žrtve ste ku**c moj! Hvala Bogu pa sam ove godine dobro psihički - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što krenem o mom odnosu i o Aneli, moram da kažem da je ovo devojka (Aneli) o kojoj svi pričaju. I oni što su bili zaboravljeni, došli su preko Aneli. Preko nje sad sve ide, a devojku savršeno boli ku**c. Niti spominje bivšeg, rekla devojka šta je rekla, nijednim argumentnom niko ne može ovu devojku da uništi. Svako može da vidi kako se ona ponaša i kako njoj ljudi nameću da je ona žrtva. Ima nekih situacija kada i ja sam kažem da je kvarna, mislim da je kvarna. Ona da igra rijaliti, ona ne bi bila u bilo kakvom odnosu sa mnom - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.