AKTUELNO

Sve joj rekao u lice!

Miki Đuričić se u toku večeri posvađao sa Nenom Petrović. Kada je pčelar iz Kupinova pitao gde je njegova šolja, pevačica je imala reakciju koja se nije svidela ovom zadrugaru, zbog čega je ušao u svađu sa Nenom.

Foto: RTV Pink

Pi*ka ti materina džudžava! Klošarko! Ja kada ti budem stao na kičmu, pravićeš Čolaka od blata! Smrdiš na sintetiku! Gušim se od sintetike! Našla si mene da je*eš! Pi*ka ti materina klošarska! Pitao sam lepo! Kafanska pevaljka još nije brisala ku*ac od mene! Kako ne crkneš, majku ti je*em! – vikao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki, svu sreću ti želim u životu! Sve što želim sebi želim i tebi – odgovorila je Nena.

Foto: RTV Pink

Ti sebi ne želiš sreću! Ti si najjeftinija osoba koja se pojavila! Sve je na tebi jeftino! Jeb*m li ti majku, da ti je*em majku! Je*o te Čolak, drugo veče ovde ko poslednju k*rvu! Nema ko k*rac od Bariča do Obrenovca nije obrisao od tebe! Ne možeš ti biti normalna kada se družiš sa Saškom, ne može biti neko normalan kada se je*e sa Čolakom drugo veče – nastavio je Miki.

Celu raspravu ovih zadrugara možete pogledati u video-klipu koji se nalazi u nastavku teksta, a da li će Miki i Nena izgladiti svoje odnose, vreme će pokazati.

PROČITAJTE: BEZ VEŠA NA SEBI: Luna legla na Slobu, pa zavukla ruku između nogu, dok mu je pričala o bebi! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'