AKTUELNO

Ovo će obradovati mnoge!

Veliki šef pripremio je veoma važno pismo za svoje stanare, a isto je pročitao ovonedeljni vođa Milan Milošević. Dok je novinar čitao ovo pismo, ostali zadrugari pažljivo su ga slušali.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, prošle nedelje kažnjeni ste smanjenjem budžeta od po hiljadu dinara. Kako bi naredih dana vaš život bio lakši, Veliki šef je doneo veoma važnu odluku, odluku koja će doneti boljitak u vaš mali grad. I sami znate da se u "Zadruzi" više od svega ceni trud, zato će vam Veliki šef dati priliku da se potrudite i zaradite za bolji i kvalitetniji život. Već od sutra ponovo radi fabrika - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Nakon ovoga odmah se prijavilo osam dobrovoljaca koji žele da rade u fabrici. Bili su to Marko Janjušević Janjuš, Andrijana Radonjić, Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora, Sloba Radanović, Luna Đogani, Zorana Stefanov i Nadežda Biljić.

Biće ovo još jedna uzbudljiva nedelja u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga", zato nastavite da pratite sva dešavanja, a kako je sve izgledalo za vreme čitanja ovog važnog pisma, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zorana Stefanov

'