AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Slađana Lazić Bošković sela je u vešeraj sa Dankom Grujić, koja je otkrila svojoj drugarici da je duboko povređena zbog izjava Bojane Pavlović za crnim stolom.

E, povredilo te, pu*i ku**c - rekla je Slađa.
Ne razumeš o čemu se radi, povredilo me je to što je ona rekla, smatrala sam je prijateljem - rekla je Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažeš: "Nisam te pikirala, šta je problem?! Okej, možda si tako doživela, ali se izvinjavam što si tako doživela, ja nemam pojma šta znači pikiranje" - rekla je Slađa.
Ona mene da pljuje za stolom, a ja da se izvinjavam?! - rekla je Danka.
Ona je meni ovde izgovarala da sam folirant, ja sam je skapirala, ona želi time da podigne...Nerviraš me sada stvarno. Hajde bre ćuti Danka, samo malo komplekse svoje. Imaš komplekse, povredio te neko koga si ti gledala kao malo vode na dlanu - rekla je Slađa.
Kakve komplekse ja mogu da imam kada sam lepa kao lutka - rekla je Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne misliš ti to tako. To je tvoja neka igra, sprdnja i zaje**ncija. Neko ko ima konstantno potrebu da sebe uzdiže. Pa sada govoriš: "Ko je ona da ja nju pikiram?", kao da si ti neka zvezda...Ti ideš i pravdaš se, nema tebi spasa Danka. Ja sam provalila, to je ono i za Zolu što sam ti pričala. Ona ide kod Miljane da se pravda, što se pravdaš toliko ako nisi kriva - rekla je Slađa.
Ona je meni rekla da njena devojka napolju liči na tebe, to je rekla i pred tobom - rekla je Tamara.
To meni nikada nije rekla - rekla je Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ja probam da uđem u vezu sa likom koji je imao se*s sa devojkom nekom pre 24 sata. Je l' ste vi realni ljudi?! Znaš kakvi su moji momci, ne mogu da im priđu - rekla je Tamara.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.