AKTUELNO

Šok!

Novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević podigao je Jelenu Ilić Marinković kako bi prokomentarisala odnos njenog supruga Ivana Marinkovića, Miljane Kulić i njihovog sina Željka.

Kad god se o ovome priča, mnogi kažu i pitaju se: "Kako se ta žena koja je Ivanova žena ne zapita kako će da se ponese prema njihovom detetu kada vidi kakav je bio?", šta ti kažeš o tome - pitao je Darko.
Ja se o tome ne pitam, često slušam takve stvari i uglavnom ljudi kada žele da povrede mene, govore takve stvari kao i da li je neko zaslužio da bude roditelj - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li tebe bude sramota kada Ivana ispituju što ne viđa jedno ili drugo dete, kako se nosiš sa tim - pitao je Darko.
Očigledno je da se dobro nosim s obzirom da nisam labilna osoba koja pada u očaj i neke depresije. Što se tiče njegove ćerke to je tema za koju on sam bira da ne priča o tome i kada se pomene ta tema, Ivan zaista nikada nije govorio o tome, zato što je to neka tema i njegova bivša supruga je javna ličnost, ne želi da bude deo rijalitija kao i njegova ćerka. Pošto su Miljana i Ivan učesnici rijalitija i mali Željko je boravio ovde neko vreme, jasno je da je to ovde nažalost tema, ali je životna situacija. Trudim se da se nosim sa takvim stvarima, a šta mene boli i povređuje, to je moja stvar i to samo ja znam...Svakako znam da je dobar, ne mogu da mislim, znam. Mi smo zajedno pet i po godina sada, ali na početku našeg odnosa, naše veze i nekih situacija koje smo mi prošli, imala sam dosta vremena da se preispitujem. Trebalo mi je dosta vremena da razumem neke stvari, a sada je u pitanju odnos sa Željkom. Ja sam davno to razumela - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko se ne pita za moja osećanja...Zašto je takav od rođenja Željkovog?! Traži se razumevanje - rekla je Miljana.
U životu se trudimo da se preispitujemo i shvatimo zašto se neko tako ponaša. Shvatila sam koliko je loš način života koje je vodio i koliko je loših situacija koje je sebi napravio. Između ostalog tu je i manjak potrebe da se posveti svom detetu. Ja sam ga upoznala kada je to bilo jako loše. Svako ima prava da kaže sve najgore o njemu, ali s obzirom na to da sam ja neko ko živi s njim, moram da se trudim da imam razumevanje - rekla je Jelena.
Da li više nalaziš razumevanje za Miljanu ili razumeš da Ivan ima neke njegove razloge što nije blizak sa sinom - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti razlozi nikako nisu opravdani. Ja sam o tome već pričala kada sam bila Ivanova podrška prošle sezone, koliko se ne slažem s time, koliko sam to osudila i koliko sa ženske strane imam razumevanje za bilo koju ženu koja je majka - rekla je Jelena.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.