AKTUELNO

Otkrio pravo mišljenje!

On je bio moj podrška, pa je počeo da se oglaša kontra od mene, ja sam ga pitao da li je on bio sa Anom Ćurčić. Dosta smo toga prošli, ja ih organski ne podnosim, vređali su mi Coku i porodicu, Jelena ima pravo da brani svog supruga, kao što je i mene Coka. Drago mi je što je to uradila, jer je ispraznila svoju dušu - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli u početku sam te gazio, kasnije sam govorio o tvom i Janjuševom odnos. Uvek sam govorio da i,ma nešto više između vas, Janjuš je imao pravu emociju videlo se, ti si se pokazala da si advekatan partmner. Za Munju su te sami povezivali, ali ti ni u jednom trenutku nisi pokazala da si neverna, da sam ja video. Rekla si da te baš briga za Janjuša, mislim da ti je preko glave prešlo i da si zato pukla i da si htela da te skinu sa dnevnog reda. Drago mi je što ćete nastaviti tamo gde ste stali - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš je bezobrazan bahat, ovih dana si tužan, bio si jako zabavan sa njima, nisi nikoga diao i omalovažavao. Vas troje ste funkcionisali kako ste funkcionmisali, mene nikada niste ugrozili. Ša najviše isprovociraš i mislim da si jedini lik koj to može - rekao je Lakić.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.