AKTUELNO

Smeh do suza!

Darijan objašnjava Snežino ponašanje sa žurke i kako je pohotno igrala i izgovarala prljave reči.

Bilo je iskreno što sam rekao da bi Jovanu otresao kao krpu, žao mi je što sam rekao Lejdi neke ružne stvari za majku i neke teške uvrede koje sam izneo -rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne kajem se ni zbog čega što sam rekla u rialitiju, sve što sam rekla to sam ja i izgovorila sam u trenutku, neke stvari sam rekla da bi ih podbola u trenutku i da isprovociram. Rekla sam istinu i za MC Stojana tako da sam ja čista -rekla je Jovana.
Kajem se što sam rekao Kušadasi da joj smrdi vagina, to mi je onako najupečatljivije, kad je bila na žurci govorila mi je da je bludnica, bila je u nekom zavodljivom stajlingu i rekla je da nisam bludnica ne bih imala seks u rijalitiju -rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni pokajanje nije svojstvena osobina, sve što kažem to i mislim čak i nešto još gore možda. Možda se jedino kajem što sam ušla sa Darijanom u elitu -rekla je Sneža
Kajem se što sam Mariji rekao je*em ti svo troje dece i Lejdi što sam rekao neke stavri. Miću sam isto izvređao par puta i trebao sam da ga iskuliram zato što je stariji od mene i onda kad odem da spavam zapitam se što ja to moram da radim -rekao je Boža.
Kajem se za Teodoru Balzak što sam joj rekla za brata da joj je rekao da je ku*va, jer se ja družim sa njenim bratom i to je malo bezveze i kajem se kada sam Terzi rekla da nikada neće biti otac -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.