AKTUELNO

Tenzija raste!

U toku su još jedne ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić upravo je ušetala u Belu kuću, zbog dobro znanog razloga. Učesnici Elite večeras će birati izmađu Ivana Marinkovića i Žane Omnie

Sledeći na redu da nominuju su Maja i Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove nominacije su mi bile limunada dok Kačavenda i Uroš nisu ustali. Što se tiče Ivana slažem se sa rečenicom kad je rekao da nemaju svačije reči istu težinu. Ivan je neko ko je jako dobar u rijaliriju kada komentariše situacije, jako je realan, obožavam što dođe i prodrma me za neke situacije, ne ide nikad uz dlaku. Ljudi ovde misle ako im kažeš nešto loše da ih mrziš. Vidim kod Ivana da jako dobro rezonije stvari i jako ga poštujem. Sa Žanom imam korektan odnos ali se ne slažem dosta puta sa njenom tačkom gledišta, mislim da o nekim ljudima ima gore mišljenje nego što ga zapravo kaže. Ona je odmerena, lepo se oblači, uvek je dama ali nekad mora da bude direktnija i da kaže ljudima šta misli. Ja ću sačuvati Ivana, poslaću Žanu -rekla je Maja.
Evo poslednja situacija Maje i Janjuša, svi su odjednom nasrnuli na Jovanu i onda ako ja ne nasrnem reći će da je podržavam. Evo da se osvrnem na Uroša degenerika, on je bio dobar sa Jelenom i kad mu je juče rekla nemoj ti da ideš da provociraš Janjuša on se okrenuo protiv nje, to su dupljaci i ološi. Degenerici su deca koja su gora od svojih roditelja primer toga je Uroš -rekao je Ivan.
Da li se slažeš da si koketirala sa Janjušem u toku izjavljivanja saučešća, pošto ti je Ivan to rekao? -pitao je Mića.
On je meni to u lice rekao odma taj dan, tako da ja poštujem to kod njega -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si kao iskusni igrač morao da znaš kad se priča o nekim situacijama, jako si kvaran. On kaže da ja nisam dostojanstven, a on nije u mnogim situacijama -rekao je Janjuš
Žana je osoba sa kojom imam korektne odnose, ima dosta razmirica između nas, ja njoj uvek kažem šta mislim, ona neke odnose nije definisala kako treba ali ima neki mehanizam odbrane. Ja sa njom nemam nikakav problem, ja za nju mislim da je dobra osoba i nikakve stavri koja mi govori ne shvatam lično. Što se tiče Ivana, ja sam sa njim proveo dugo godina u Farmi. Mi smo bili tandem koji je rušio pred sobom sve, mi smo bili dominantni jako. Bili smo u kontaktu, pili kafu, išli svuda. Ove godine se desilo da će Vivijen da bude razlog naše svađe, razlog naše svađe je neko drugi. Znam da me blati gde god stigne, priča loše stvari o meni, sa kim je on dobar ja nisam dobar i tako dalje, ne znam šta je razlog raskola našeg desetogodišnjeg prijateljstva. Sad imamo jako siromašnu komunikaciju, nema više tu poverenja između nas. Šaljem Ivana, ostavljam Žanu -rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.